Team Zeeland Business

Over ons


Geschiedenis

Voor de oorsprong van Zeeland Business moeten we terug naar… deze zie je niet aankomen… New York 1974. Daar begon een krantenuitgeverij met het eerste business to business magazine. Dit initiatief waaide in de jaren tachtig over naar Europa. In 1984 werd het eerste landelijke b2b-magazine in Nederland geïntroduceerd. Het werd pas echt een succes toen het magazine regionaal werd uitgebracht. Voor Zeeland was dat in 1992: Zeeland Business Magazine. Een jaar later kreeg het van moederbedrijf Business Publishers Association de award voor Beste magazine van 1993. In 2002 is Zeeland Business zelfstandig geworden en uitgebreid tot het waardevolle ondernemersplatform van nu.

Ondernemersplatform

Zeeland Business is hét ondernemersplatform van Zeeland. Een provinciebrede community van ondernemers, directeuren en managers die elkaar versterken. Zeeland Business faciliteert dat met (netwerk)events, kennisdeling en optimale zichtbaarheid via alle mogelijke communicatiekanalen. Daarbij bieden we inspiratie, advies, contentcreatie en optimale ondersteuning bij de implementatie. Verbinding en zichtbaarheid, dat is waar Zeeland Business voor zorgt.

Zeeland Business laat jouw naamsbekendheid groeien

Printmedia, website, socials, nieuwsbrieven. Zeeland Business heeft een breed mediaplatform met een enorm bereik. Dit zetten we graag in om jouw naamsbekendheid te vergroten. En niet alleen dat. We ondersteunen je ook graag in het behalen van jouw marketing- en bedrijfsdoelen. We hebben er alles voor in huis.

Events van Zeeland Business

Zeeland Business organiseert jaarlijks tal van events onder eigen label en in samenwerking met anderen. Netwerken, inspiratie en kennisdeling staan daarbij voorop. Onze events worden drukbezocht en hoog gewaardeerd.

Jouw event

Waarom zelf het wiel uitvinden als alles bij ons al op rolletjes loopt? Zeeland Business heeft al honderden succesvolle events georganiseerd. We zetten onze ervaring, expertise en bewezen concepten ook graag in voor jouw event. We zorgen niet alleen voor een tof concept, zorgeloze voorbereiding en perfecte organisatie. We promoten jouw event ook via onze kanalen en helpen je zo jouw doelgroep maximaal te bereiken.

Dit is wat wij onder andere voor jou kunnen betekenen

— Zeeland Business

Jouw netwerk uitbreiden

Tijdens onze effectieve netwerkbijeenkomsten en overige events leg je eenvoudig waardevolle nieuwe contacten.

Commercieel succes mogelijk maken

Met marketingadvies, contentcreatie en effectieve communicatie dragen we bij aan jouw commerciële doelen.

Zichtbaarheid vergroten

Via onze communicatiekanalen profiteer je van een groot bereik in Zeeland. Wij helpen je jouw zichtbaarheid te vergroten.

Evenementen organiseren

We maken van jouw open dag, relatie-event, congres, conferentie of productlancering een doorslaand succes.

Een greep uit onze klanten