Online marketing door ZB

Online Marketing


Is marketing niet jouw expertise of passie? Dat is het wel voor Zeeland Business. We helpen je graag met jouw online marketingstrategie, zichtbaarheidsadvies, optimalisatie van online vindbaarheid en social media- en websitebeheer.

Ieder bedrijf bevindt zich tegenwoordig op internet. Je moet het dus opnemen tegen al die andere websites en dat begint bij gevonden worden. Want als potentiële klanten jouw website niet vinden, kun je ook niet laten zien wat je waard bent. Wij helpen je bij je online vindbaarheid. We gaan aan de slag met ‘search engine optimization’, oftewel SEO. Hiermee verbeteren we de vindbaarheid van jouw website voor zoekmachines als Google. Dat doen we onder meer via:

  • Technische aanpassingen aan je website
  • SEO-vriendelijke contentcreatie
  • Linkbuilding

Om de vindbaarheid van je website nog verder te vergroten, kunnen we ook Search Engine Advertising inzetten en via social kanalen naar jouw website linken

Hoe meer mensen jou, jouw bedrijf en/of jouw producten en diensten kennen, hoe beter dat is voor je business. Maar hoe krijg je dat voor elkaar en waar begin je? Simpel: je online marketing overlaten aan Zeeland Business. Met zichtbaarheidsadvies leggen we een sterke basis voor jouw online marketing. Aan de hand hiervan bekijken wij welke producten en diensten het beste passen binnen jouw zichtbaarheidsstrategie en helpen we je zo aan meer naamsbekendheid en leads.  

Bekijk hieronder waarmee wij je kunnen helpen.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van de juiste content via onze print en online kanalen. Deze ervaring zetten we vanaf nu ook in om jou te helpen aan relevante, betrokken en pakkende content richting jouw klant, lead of specifieke doelgroep. Het begint bij het samenstellen van de doelstelling en het opzetten van een contentmanagement plan. Daarna gaan wij samen met onze vaste team van (freelance) redacteuren, audio-experts en foto– en videografen aan de slag in het creëren van de mooiste content, he-le-maal toegespitst in het prikkelen van jouw doelgroep. Desgewenst beheren wij ook de plaatsing van deze content via onze of jouw online kanalen.

Al die online toestanden met social media en websites, jij hebt er gewoonweg geen tijd voor en/of affiniteit mee. Maar je weet wel dat online marketing belangrijk is voor je business. Goed nieuws: je kunt het beheer van jouw social media en website met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen dat je op de juiste momenten, op de juiste manier en bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt. Wij doen dit met bestaande content of we maken gewoon nieuwe, relevante, content.

Het is een open deur, maar meer dan 92% van alle websitebezoeken zijn gegenereerd via een zoekmachine. Het creëren van een hoog organisch bereik voor jouw website via een zoekmachine als Google is dan ook van essentieel belang. Een gerichte SEO aanpak zorgt ervoor dat je veel beter de aandacht van je doelgroep kan trekken. Maar hoe pak je dit aan? Wij helpen je graag!

Een organisch bereik kan worden versterkt door middel van een betaalde campagne via Google Ads, Facebook, Instagram of TikTok advertising. Een campagne via Zeeland Business kan effectief worden aangejaagd door een aanvullende betaalde campagne.

Nieuwsbrieven versturen, werkt dat nog wel in deze tijd? Jazeker, maar allen als je het op de juiste manier aanpakt. Een nieuwsbrief versturen, om te versturen, zit natuurlijk niemand op te wachten. Zorg voor relevante inhoud, betrek jouw doelgroep en maak ze ambassadeur. Kies de juiste momenten en maak van jouw ontvangers betrokken lezers. Hoe je dit doet, kunnen wij jou bij helpen.

Interesseformulier

    Ik wil vrijblijvend en kosteloos een adviesgesprek over:

    Waarmee mogen wij jou helpen aan leads en zichtbaarheid? Maak je keuze hieronder