creatie

Video


Eén beeld zegt soms meer dan 1000 woorden! Een uitdrukking die zeker geldt voor video. Ons vaste (freelance) team van ons nieuwe label Visual Impact is gespecialiseerd in het produceren van de mooiste video’s voor jou.

Wij bezitten over uiterst professionele apparatuur, een team van professionele (freelance) videografen en editors met expertises op verschillende gebieden, meerdere camera’s en een drone waarmee we alles perfect vastleggen vanuit diverse standpunten. Dit zorgt voor een helder, boeiend en afwisselend resultaat in jouw video. Er is veel mogelijk in video, bekijk hieronder een greep uit de verschillende soorten videocontent:

Je wilt je bedrijf op een optimale manier presenteren aan je doelgroep. Een bedrijfsfilm is daarvoor het ideale middel. In 30 seconden tot 3 minuten kun je alles laten zien wat van belang is voor een eerste kennismaking.

Hoe mooi is het als je jouw bezoeker of doelgroep nog kan laten nagenieten van het bezoek aan jouw event? Of dat je die bezoeker die zich helaas heeft moeten afmelden, nog een video kan sturen van de lancering van jouw nieuw product, dienst of keynote spreker? Dat kan met een compilatievideo. In deze ‘after movie’ brengen we de highlights en belangrijkste boodschap van jouw event op een boeiende manier in beeld. Ons team van professionals neemt jouw event op en zorgt voor een mooie nabewerking en samenvatting.

Hoe kun je potentiële kandidaten een zo goed mogelijk beeld geven van jouw bedrijf en hun mogelijk toekomstige werkplek? Het antwoord: met een wervingsvideo. Hierin deel je niet alleen informatie over jouw bedrijf, maar neem je de kijker ook mee in de sfeer en cultuur van je organisatie.

Werk je met bijzondere producten of diensten? Bijvoorbeeld iets met een interessante herkomst, een buitengewone verwerkingswijze of een exclusieve situatie? Dan kan het interessant zijn om hier meer over te vertellen in (een reeks) vlogs. Deel deze op je website, social media en beurzen.

Hoe iets werkt, is soms lastig in woorden en foto’s uit te leggen. Iets aan iedere individuele medewerker of klant uitleggen, kost weer te veel tijd. Een instructievideo biedt uitkomst. Daarmee kun je het hele proces helder in beeld brengen en eventueel voorzien van uitleg en achtergrondinfo.

Kies voor een commercial of promovideo als je met jouw unieke aanbod, kortingsactie of event kort de aandacht wilt trekken en de show wilt stelen tussen al het andere communicatiegeweld. Met deze video vertel je in 10 tot 30 seconden wat jouw doelgroep écht niet missen mag.

Veel van de hierboven genoemde video’s kun je ook inzetten voor social media, maar als social media jouw initiële doel is, betekent dat wel wat voor de lengte, verhaallijn en opzet van je video. Daarom deze aparte categorie. Wij zorgen voor een pakkende, krachtige en impactvolle video.

Onze werkwijze

Om tot de best mogelijke video te komen, gaan we zorgvuldig te werk en volgen we een aantal stappen die we, steeds in afstemming met jou, nemen.

 1. Inventarisatie
  Wat wil je bereiken? Is video hiervoor het meest geschikte middel?
 2. Offerte
  We bieden opties in videolengte en -opzet en informeren je over de kosten.
 3. Verhaallijn
  We bespreken samen wat we gaan vertellen en hoe we dat beeld kunnen brengen.
 4. Omschrijving
  In een scenario/synopsis schrijven we uit wat/waar we gaan filmen en wie/wat er met welk onderwerp in beeld komt.
 5. Filmen
  Met professionele apparatuur maken we de mooiste beelden. Ook begeleiden we eventuele deelnemers in dit vaak spannende proces.
 6. Monteren
  We gebruiken de mooiste beelden en zorgen voor een video die door afwisseling en soepele overgangen blijft boeien.
 7. Topresultaat
  Je hebt een topvideo in handen! Hiermee kun je jouw doelgroep optimaal informeren en inspireren

Contact

Deze video’s worden voor jou geproduceerd onder ons nieuwe label Visual Impact.
Meer informatie of gelijk een aanvraag indienen, kan via het contactformulier hieronder of onze Visual Impact website.

  Ik heb interesse om door jullie de volgende video te laten produceren

  ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

  De specialisten in de creatie van jouw...