Zeeland Business magazine (1)

Magazine


Printmedia, mogelijk een van de oudste manieren van het overbrengen van een boodschap en anno 2023 nog steeds springlevend. Met trots brengen wij al 30 jaar het Zeeland Business magazine uit. De landelijke variant wordt zelfs al bijna 36 jaar uitgegeven. Hoe dit precies zit, lees je hier.  Het is daarmee het oudste B2B zakenblad van Zeeland. Het magazine verschijnt ieder kwartaal en kent een oplage van 5000 tot 8000 (havenspecial) exemplaren. Het magazine biedt volop mogelijkheden om jouw bedrijf of dienst te promoten en kennis te delen. Zichtbaar worden bij je doelgroep kan via advertenties, columns, editorials en advertorials. Onze ervaren redacteuren en fotografen helpen bij de invulling daarvan en zorgen ervoor dat jouw verhaal op een leuke en boeiende manier wordt verteld.  

Het magazine wordt verstuurd richting MKB bedrijven met 5 medewerkers en meer binnen Zeeland. Zeeland Business leden en abonnees ontvangen ieder magazine. Iedere editie staat bol van interessante en actuele thema’s, ondernemerstips en succesverhalen van Zeeuwse ondernemers. 

Met een “oer-Zeeuws” magazine is jouw uiting regionaal zichtbaarder dan ooit. Bekijk onze edities hieronder of vraag gelijk meer informatie over een mogelijke plaatsing via de contactpagina.

Adverteren in ons magazine?

In het magazine kan je diverse plaatsingen reserveren. Dit kan door middel van het plaatsen van een advertorial, advertentie of het vullen van een expertiserubriek. Het is tevens mogelijk om je printcampagne te combineren met onze online tools, zoals het plaatsen van content of het voeren van een social media campagne via onze goed gevolgde en gelikete social media accounts.

  ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

  Benieuwd naar de uitgaven van 2020 en eerder?

  Bekijk oudere versies

  Waarmee mogen wij jou helpen aan leads en zichtbaarheid? Maak je keuze hieronder

  Ik wil zichtbaar worden via Zeeland Business magazine

   ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.