Jouw event


Een event organiseren is voor jou geen dagelijkse bezigheid. Dat is het wel voor ons. Wij organiseren al meer dan twintig jaar succesvolle zakelijke events. Inmiddels hebben we al honderden live en online versies achter de rug. We zetten onze kennis en expertise ook graag in voor jouw event. Dit doen wij sinds begin 2023 onder het “creatie” label Visual Impact.

Bewezen concepten

Dankzij onze ervaring bezitten we diverse bewezen eventconcepten rondom presentaties, (personeels-)bijeenkomsten, klantevents, productlanceringen, congressen, beurzen en thema-avonden. We gaan efficiënt te werk, vergeten niks en zijn bovendien bijzonder flexibel in maatwerk.

We nemen je alles uit handen en komen met aanvullende ideeën waar je zelf niet aan had gedacht. Zo kun jij in alle rust naar jouw topevent toeleven, ben je er zeker van dat het goed georganiseerd wordt en soepel verloopt én hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten achteraf.

Fysiek, hybride of via een livestream?

Live events maken de grootste impact als het je vooral om sociale contacten, netwerken en verbinding gaat. Online events kennen juist veel voordelen in bereik, duurzaamheid, tijdsinvestering en organisatiegemak. Ze bieden na afloop van het event tevens een mooi naslagwerk. Hybride events bieden het beste van beide werelden. Voor welke vorm ga jij? De events op aanvraag worden georganiseerd onder ons label Visual Impact. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Bekijk in het menu rechts of via ons label Visual Impact voor meer informatie over de verschillende soorten events, welke wij voor jou kunnen organiseren.

Promotie

Wij kunnen je bovendien ondersteunen in de promotie van jouw event. Via al onze Zeeland Business kanalen, denk aan onze website, socials, ons magazine en onze nieuwsbrief. Hiermee brengen we jouw event onder de aandacht bij ons brede netwerk.

Benieuwd voor wie wij zoal hebben mogen werken? Klik hier 

jouw live event door ZB

Wat 15 jaar geleden begon als een verlengstuk van het magazine, is nu uitgegroeid tot een groot onderdeel van onze dienstenpakket, het organiseren van zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan netwerkevents, congressen en beurzen.

Sinds 2019 zeten we deze kennis van events ook graag in voor jouw eigen event. Met meer dan 300 events aan ervaring, beschikken wij over alle kennis en expertise om jou te helpen bij jouw event. Onze expertise zit in onderstaande eventconcepten:

 • Netwerkevents
 • Congressen
 • Kennisdeling events voor personeel, klanten of leads
 • Beurzen
 • Relatie event
 • Conferentie
 • Opening of jubileumevent
 • Professionele trainingen
 • Productlancering
 • Open dagen

Wil jij graag een eigen event? Neem dan snel contact met ons voor alle mogelijkheden.

Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Deze opzet bestaat al reeds enkele jaren, maar is door de komst van het Coronavirus in een stroomversnelling gekomen.

Zowel het fysieke als online publiek krijgt (aanvankelijk) dezelfde inhoud en beleving tot zich, maar wel vanaf verschillende locaties. Je kunt ervoor kiezen om alles plenair uit te voeren, of juist het beste van beide werelden te combineren met ieder een geheel eigen programma.

Het grote voordeel van hybride evenementen ligt bij het vergroten van bereik en betrokkenheid met je publiek en de vele mogelijkheden en interactie die je met deze vorm kan aanbieden aan jouw doelgroep. Daarnaast laat je jouw bezoekers zelf kiezen of ze live aanwezig willen zijn of het thuis of op kantoor online te volgen.

Wat voor soort hybride events kunnen wij voor jouw verzorgen?

– Klantbijeenkomsten
– Congres
– Kennis event
– Conferentie
– Productlanceringen
– Klantdagen
– Personeelsbijeenkomsten
– Trainingen

Online zb event

Livestreams hebben sinds het Coronavirus een vlucht genomen en deze online evenementen zijn inmiddels niet meer weg te denken! Ieder evenement wat voorheen live werd aangeboden, is om te buigen naar een digitale variant in de vorm van een livestream of webinar. In combinatie met een mooie setting, decor en professionele presentaties kan je jouw doelgroep op een bijzonder interactieve manier kennis laten maken met jouw dienst of product. Je waant je even in een heuse televisieshow!

Een greep uit de soorten livestreams en webinars welke wij kunnen verzorgen:
– Netwerkevenementen
– Klantbijeenkomsten
– Congressen
– Conferenties voor (potentiële) klanten en personeel
– Product- of dienstlancering
– Klantinformatie events
– Personeelsbijeenkomsten
– Verzorgen van digitale trainingen

Wil jij een livestream? Daag ons uit met jouw wensen, we helpen je graag!

Ontdek hier de 10 voordelen van een livestream

Deze evenementen worden voor jou geproduceerd onder ons nieuwe label Visual Impact.
Meer informatie of gelijk een aanvraag indienen, kan via het contactformulier hieronder of via onze Visual Impact website.

  Ik heb interesse om door jullie het volgende event te laten organiseren:

  ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

  De specialisten in de creatie van jouw...