headerafbeelding website pagina

Website


De website van Zeeland Business kent ruim 3.000 unieke bezoekers per week en biedt een unieke kans om jouw zichtbaarheid te vergroten. Op de website delen we (jouw) kennis, achtergrondinformatie en inspiratie voor ondernemers. Dat doen we via artikelen, fotoreportages, video’s, podcasts en whitepapers. De meest efficiënte methodes om jouw boodschap te delen.  

De Zeeland Business website is de ideale keuze voor jouw bedrijf, als het doel is om zichtbaarheid te vergroten, je netwerk uit te breiden, bekendheid te creëren of leads op te bouwen.  

Je kunt jouw bijdrage zelf aanleveren of door ons jouw content, foto, podcast of video laten maken. Bekijk alle mogelijkheden voor deelname in het kader rechts.

Content creatie

Wil jij beschikken over unieke eigen content voor jouw promotie? Laat ons dit verzorgen. Bekijk hier de mogelijkheden.

Aanvullende campagne?

Het plaatsen van een artikel op onze website creëert een mooi organisch bereik op de bekende en meest gebruikte zoekmachines (SEO), naast de vindbaarheid via jouw eigen website. Combineer je jouw plaatsing op onze website met een (tijdelijke) optimaliseringscampagne via de Google of Bing zoekmachines (SEA), dan bereik je hiermee een maximaal effect. Meer informatie hierover vind je hier.

Interesse formulier

    Ik wil kosteloos de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt en verschijnt maximaal 2 keer per maand.

    Waarmee mogen wij jou helpen aan leads en zichtbaarheid? Maak je keuze hieronder