Podcast


Audio speelt een steeds grotere rol in communicatie. Vooral podcasts zijn tegenwoordig niet meer weg te denken als vorm van het overbrengen van kennis en inspiratie. Terecht, want het is een superhandig middel om kennis en inspiratie op te doen, terwijl je ondertussen bijvoorbeeld wandelt of sport.

Maar... wat is nou eigenlijk een podcast?

Een podcast is een geluidsopname van een gesprek, verhaal, presentatie of interview waar mensen naar kunnen luisteren, kennis uit kunnen opdoen of geïnspireerd door kunnen raken.

Wat is het voordeel van een podcast?

Voor jouw doelgroep is het een laagdrempelige manier om informatie tot zich te nemen. Tijdens een ritje in de auto bijvoorbeeld of tijdens het sporten. Het is als radio luisteren, maar dan informatief. Zeeland Business heeft zich via het nieuwe label Visual Impact gespecialiseerd in het creëren van podcasts. We kunnen je hierin optimaal ondersteunen en hebben zelfs hiervoor een eigen opnamestudio.

Met een podcast ben je uniek!

Het mooie aan podcasts is dat ze een groot bereik kennen, maar dat het aanbod in Zeeland nog relatief beperkt is. Je onderscheidt je op dit moment dus gegarandeerd ten opzichte van de concurrentie. Door podcasts te maken, straal je innovativiteit en autoriteit uit.

Inhoud van een podcast

Met een podcast kun je allerlei soorten informatie delen. Denk aan kennis, tips, klantverhalen en achtergrondinformatie over je bedrijf of producten. We denken hierin graag mee en geven je advies op basis van best practices.

Podcasts zijn makkelijk te delen

Je kunt podcasts eenvoudig delen via Spotify, je website of via social kanalen. Hulp nodig bij de distributie? Ook daarbij helpen we je!

Hoe wil jij jouw Podcast?

Een podcast kun je zelf opnemen of laten verzorgen door een specialist. Als je zelf een podcast opneemt, bijvoorbeeld thuis of op de zaak, zorg dan dat je goede opname- en audioapparatuur gebruikt. Niets doet meer afbreuk aan jouw podcast, dan slecht geluid en ruis.

Ook kun je hiervoor gebruik maken van onze professionele podcaststudio tot volledig worden ontzorgd van concept tot realisatie en plaatsing op Apple Itunes of Spotify
Het is allemaal mogelijk!

Benieuwd hoe wij jou ontzorgen?

Brainstorm sessie

Meedenken met de opzet van de podcast

Uitwerken inhoud concept en dit bewaken tijdens opnames

Beschikbaar stellen van een professionele podcast studio

Technische begeleiding

Editing van jouw podcast

Het maken van een teaser of videotrailer van de aankondiging van jouw podcast

Het maken van een visual voor jouw podcastkanaal

Distributie van jouw podcast op een kanaal naar keuze

Promotie van jouw podcast

Deze podcasts worden voor jou geproduceerd onder ons nieuwe label Visual Impact.
Meer informatie of gelijk een aanvraag indienen, kan via het contactformulier hieronder of via onze Visual Impact website.

Ik heb interesse in het laten verzorgen van een podcast, contacteer mij over de mogelijkheden

    ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

    De specialisten in de creatie van jouw...