Studio


Wij beschikken over een eigen, compleet ingerichte multimediastudio in Goes, met high end apparatuur voor het maken van hoogwaardige beeld- en geluidcontent. Deze is te huur per dagdeel of kan worden ingezet bij opdrachten die wij voor jou uitvoeren.

Opname, uitzending, interactie

Vanuit de studio verzorgen we de opname en uitzending van jouw online event. We zorgen voor topkwaliteit beeld en geluid en ruime mogelijkheden voor interactie met jouw online aanwezige achterban. Zo blijven we ze boeien en binden.

Onze studio is ingericht voor de volgende mogelijkheden:

Livestream setup

Denk hierbij aan talkshows en speciale decor setups

Webinarstudio

Denk hierbij aan presentatie settings van 1 tot 4 statafels

Hybride event

Onze studio is geschikt voor een klein hybride event, met maximaal 15 live bezoekers. Stream jouw event en nodig jouw klant of leads uit om ook live aanwezig te zijn. Aan jouw bezoekers de keuze in welke vorm zij het evenement willen volgen.

Videovergadering

Wil jij impact maken op jouw klant of lead, organiseer dan jouw videomeeting in onze studio of moderne vergaderruimte met groot scherm.

Podcasts

Het beluisteren van een podcast is afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Uit cijfers blijkt dat inmiddels de helft van alle Nederlanders weleens een podcast heeft beluisterd. En dat percentage zal komende jaren alleen maar verder stijgen.

Compleet ingericht

In onze studio staat alles klaar voor vertrek. We passen het decor aan naar de gewenste setting, zoals een talkshow, presentatiesetting of een podcast set-up en passen deze desgewenst aan in jouw huisstijl. Daarna kunnen we direct aan de slag met de opnamen.

Ook mogelijk op locatie

Wil je jouw event liever op locatie opnemen? Bijvoorbeeld bij jou op locatie of een congrescentrum Dan kan uiteraard ook. Wij nemen de apparatuur mee naar de locatie naar keuze en zorgen ook van daaruit voor topkwaliteit content. Bekijk alle opties hier.

Ik heb interesse in het huren van de studio, contacteer mij over de mogelijkheden

    ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

    De specialisten in de creatie van jouw...