logo startersdagen/ondernemersdagen

Startersdagen/ Ondernemersdagen

Startersdagen.com/Ondernemersdagen.com brengt startende en ervaren ZZP’ers en klein MKB’ers. Dit doen wij door het organiseren van diverse kennis- en netwerkevents door geheel Nederland. Alles draait daarbij om het delen van kennis, netwerken en inspiratie opdoen. Eén van de belangrijkste manieren waarop we dat mogelijk maken, is door het organiseren van netwerkbijeenkomsten.
Op locaties door heel het land, zorgen we voor events met een interessant en avondvullend programma voor startende ondernemers, ervaren ZZP’ers en klein MKB ondernemers .
Landelijke en lokale ondernemers kunnen zich hier als kennispartner bij aansluiten. Op onze events komen bezoekers en kennispartners met elkaar in contact. Kennis delen en een netwerk opbouwen gaat dan als vanzelf. De inspirerende seminars en workshops, ook weer grotendeels verzorgd door lokale ondernemers, maken het plaatje compleet.
Ook online zorgen we dat starters en ervaren ondernemers elkaar kunnen vinden en kennis kunnen delen. Bijvoorbeeld via onze nieuwsbrieven en onze speciale Kennis-pagina met actuele artikelen en boeiende blogs.

Terug naar Zeeuwse Ondernemersdag