In Events19 juni 20232 Minuten

HR Netwerk Zeeland Live: Generatie-management + Zomer-Borrel

Ook binnen jouw organisatie werken mensen van verschillende leeftijden en generaties. Maar wat kenmerkt deze verschillende generaties en hoe werk […]

Ook binnen jouw organisatie werken mensen van verschillende leeftijden en generaties. Maar wat kenmerkt deze verschillende generaties en hoe werk je optimaal met elkaar samen?

We laten jou je generatiebril opzetten en maken je bewust van de verschillende generaties, kenmerken, verwachtingen en behoeften. Zowel op persoonlijk vlak als op organisatorisch gebied. Samen met andere HR-Netwerk leden ga je -onder begeleiding van de professionele trainers van Careerwise- in gesprek over leuke én lastige onderwerpen die generatieverschillen met zich meebrengen. Je komt erachter waarin je op elkaar lijkt en van elkaar verschilt. Je leert elkaars generatie-afkomst beter begrijpen en dat creëert verbinding. Want als iedereen zijn generatiebril opzet krijg je inzicht in elkaars kwaliteiten!

Op verzoek van de leden staan we dit keer specifiek stil bij samenwerken met en tussen de verschillende generaties op de werkvloer. Maar elkaar ontmoeten en bijpraten staat natuurlijk centraal: dit keer in een zomerse setting bij LIMA-Beach in Goes.

Ben je er ook bij? Meld je aan en zeg het voort!

Programma:
15.00 uur: Inloop
15.15 uur: Aanvang
16.30 uur: Borrel
17.30 uur: Einde

Locatie: Lima Beach, Courtinestraat 16, Goes

Dit gratis event is alleen toegankelijk voor leden van HR Netwerk Zeeland.
Let op: het eventbrite-ticket dat je na aanmelden per mail ontvangt is je toegangsbewijs, vergeet deze niet, als print of op je telefoon.

AANMELDEN VIA DE SITE VAN HR NETWERK ZEELAND:

https://www.hrnetwerkzeeland.nl/

Of rechtstreeks: https://www.hrnetwerkzeeland.nl/agenda/details/e06f6fa5a0108bddb65.html

Graag tot ziens op 29 juni!!

Dit bericht delen