In Events, Inspiratie24 februari 20225 Minuten

Zeeuws Familiebedrijf van het jaar is terug!

Na afwezigheid van twee jaar, in verband met de coronamaatregelen, keren we dit jaar terug met een volledig live event […]

Zeeuws Familiebedrijf

Na afwezigheid van twee jaar, in verband met de coronamaatregelen, keren we dit jaar terug met een volledig live event voor de award uitreiking onder Zeeuwse familiebedrijven. De award wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt in de Stadsschouwburg Middelburg op donderdag 19 mei.

Het event wordt georganiseerd door Zeeland Business in nauwe samenwerking met Baker Tilly accountants en belastingadviseurs, Adriaanse van der Weel Advocaten en Van Lanschot Kempen.

[toggle title=”Thema” state=”close”]

Het thema van dit jaar is geheel toepasselijk, namelijk “veerkracht”. De familie bedrijven worden beoordeeld op hoe zij de afgelopen jaren veerkracht hebben getoond en nog sterker uit de crisis zijn gekomen. Maar ook welke bedrijven gedurende langere periode zichzelf meerdere malen opnieuw hebben uitgevonden en daardoor zijn blijven groeien.

[/toggle]

[toggle title=”Nomineren” state=”close”]

Heb, ken of werk je (bij) een familiebedrijf die kans zou moeten maken om er vandoor te gaan met deze felbegeerde award? Meld jezelf of een ander familiebedrijf vóór 28 april hier aan.

[/toggle]

[toggle title=”Wil je aanwezig zijn tijdens de uitreiking?” state=”close”]

Het Zeeuws familiebedrijf van het jaar is bij uitstek de avond om te netwerken met andere familiebedrijven en geïnteresseerden. Wij nodigen je van harte uit om je ook aan te melden om aanwezig te zijn bij de uitreiking. Het gehele (netwerk)programma, inclusief drankjes en hapjes wordt voor een laagdrempelig bedrag van €16,50 (exclusief btw) aangebonden. Meld je dus ook aan!

[/toggle]

[toggle title=”Datum en locatie” state=”close”]

De Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2022 wordt uitgereikt op donderdag 19 mei.

Schouwburg Middelburg
Molenwater 99
4331 SG Middelburg

[/toggle]

 

Baker Tilly Goes is meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van Brexit tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector.

Wij investeren in, en bouwen aan, duurzame relaties. Denken en werken vanuit onze klant. Met oog voor het publiek belang. Verdiepen ons in wensen en behoeften. Voelen ons verantwoordelijk en verbonden. Vragen door. En luisteren. Waarbij we bewust kiezen voor persoonlijk contact. Om vandaag nog beter te worden. Om morgen nog beter te zijn.

Klik hier voor meer informatie over Baker Tilly Accounts.

 

Adriaanse van der Weel advocaten is met zo’n 25 gespecialiseerde advocaten het grootste kantoor van Zeeland en met vestigingen in Terneuzen, Middelburg en Rotterdam een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland.

Adriaanse van der Weel kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Daarnaast zijn wij betrouwbare en betrokken sparringpartners voor ondernemingen, waaronder veel familiebedrijven. Met trots is Adriaanse van der Weel partner van het Zeeuws Familiebedrijf van het jaar. Familiebedrijven zijn belangrijk voor de Zeeuwse economie en ook voor ons als kantoor. Adriaanse van der Weel bestaat ruim 117 jaar en wij hechten veel waarde aan duurzame relaties. Daarnaast hanteren wij in onze dienstverlening dezelfde betrokkenheid en toegankelijkheid als veel familiebedrijven. Met de verkiezing van Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar willen wij familiebedrijven in de spotlights zetten die afgelopen tijd veel veerkracht hebben getoond. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat juist veel familiebedrijven sterker door een crisis komen. Wij kijken daarom ook uit naar de award uitreiking!

Klik hier voor meer informatie over Adriaanse van der Weel advocaten.

 

Wanneer je ondernemer bent is het belangrijk dat je daar de juiste zorg en expertise omheen organiseert. U wilt tijdig de juiste stappen zetten en de continuïteit van het familiebedrijf- en vermogen waarborgen. Hier komen uiteenlopende financiële vraagstukken bij kijken. Met onze in-house expertise helpen wij u in het succesvol runnen van uw familiebedrijf en behouden van het bijkomende familievermogen. Daarnaast ondersteunen wij u in een mogelijke bedrijfsoverdracht – zowel binnen als buiten de familie.

Klik hier voor meer informatie over Van Lanschot Kempen.

 

Dit bericht delen