In Personeel, Webinar28 juni 20221 Minuten

Online Werkgeversbijeenkomst UWV

UWV organiseert elk jaar twee succesvolle werkgeversbijeenkomsten met inspirerende workshops die u ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. De meest recente digitale […]

Online Bijeenkomst

UWV organiseert elk jaar twee succesvolle werkgeversbijeenkomsten met inspirerende workshops die u ondersteunen bij uw bedrijfsvoering. De meest recente digitale bijeenkomst vond plaatst op dinsdagmiddag 21 juni. Deze mocht Zeeland Business technisch begeleiden.

De stream bestond uit twee inspirerende presentaties en workshops. Zo gaven Joost de waard en Jochem Niemantsverdriet van Visser Visser praktische tips en info over de wet arbeid en zorg vallende verlofregelingen (WAZO). Welke regelingen zijn er en wat houden deze voor u en uw werknemers in?

Tijdens het tweede gedeelte van de werkgeversbijeenkomst hielden dagvoorzitter Joost de Goffau (dagvoorzitter), Henk lagendijk en Marit van de Ven van het UWV een rondetafelgesprek over de diverse ontslag routes via het UWV. Voor welke ontslaggronden kunt u terecht bij het UWV en hoe verloopt de procedure.

Tot slot gaven Kim Hovius en Marianne Meijers van GR de Bevelanden een inspirerende sessie over statushouders, en welke voordelen het kan hebben voor u als werkgever om deze doelgroep een baan aan te bieden.

Mocht u tijdens de stream niet aanwezig zijn geweest? Dan kunt u de stream volledig terug te kijken via Online Werkgeversbijeenkomst UWV – YouTube

 

 

 

 

 

Dit bericht delen