In Facilitair, Uitgelicht15 december 20224 Minuten

Tijdelijk op zoek naar meer bedrijfsruimte?

Heb jij een eigen onderneming of heb je een eigen werkplaats? En heb je ruimte tekort of verwacht je op […]

Kantoor

Heb jij een eigen onderneming of heb je een eigen werkplaats? En heb je ruimte tekort of verwacht je op korte termijn extra ruimte nodig te hebben? Dan kan je natuurlijk een extra ruimte bouwen of je bestaande bedrijfspand verbouwen. Dit kost je vaak echter veel geld en tijd en bovendien krijg je te maken met het gehele proces aan vergunningen en officiële richtlijnen. En wat doe je als je de extra opslagruimte niet meer nodig hebt? Je kunt dan moeilijk je net gebouwde gebouw weer afbreken. Het is dan ook handig om eens te kijken naar de mogelijkheden van het gebruik van een tijdelijke opslagtent. Deze kan je gebruiken voor het opslaan van goederen, maar je kan ze ook gebruiken als extra werkruimte of als praktijkruimte voor bijvoorbeeld een therapie.

De voordelen van het gebruik van een tijdelijke opslagtent

Wanneer je kiest voor het gebruik van een tijdelijke opslagtent dan zul je zien dat dit veel voordelen met zich mee brengt. De tijdelijke opslagtent is namelijk eenvoudig en zeer flexibel te plaatsen en door de diverse maatvoeringen kan je zelf de tent kiezen die het beste past bij jouw situatie. Wil je een grote tent? Of kies je juist voor een kleine opslagtent die je tijdelijk kan gebruiken. Een tijdelijke opslagtent is ook zeer eenvoudig af te breken wanneer je de opslagruimte niet meer nodig hebt. Je hebt dan ook niet te maken met onnodige kosten, want je betaald alleen huur wanneer je de tijdelijke opslagtent ook daadwerkelijk in gebruik hebt. Duw wil je flexibel met je bedrijf en je bedrijfsruimte om kunnen gaan? Dan is het gebruik van een tijdelijke opslagtent ideaal. Je hebt bovendien geen vergunning nodig en door het gebruik van robuuste materialen blijven de tenten gedurende lange tijd staan zonder dat ze worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Waar kun je de tijdelijke opslagtent voor gebruiken?

Hoewel het gebruik van een tijdelijke opslagtent suggereert dat je deze alleen voor opslag kan gebruiken, kan je de tent voor veel verschillende doelstellingen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van je kantoorruimte, of het runnen van een sportschool in de buitenlucht. Ook kan je de opslagtenten gebruiken om in de winter een voetbalveld te overdekken of een zwembad, zodat je deze toch nog kan gebruiken. De opslagtenten zijn dus zeer flexibel. Niet alleen in de plaatsing, maar ook in het gebruik. De opslagtenten zijn dan ook geschikt voor iedere doelstelling en door de vele formaten en vormen zijn ze geschikt voor vrijwel iedere situatie. En heb je de extra opslagruimte niet meer nodig? Dan kan je de tent eenvoudig afbreken. Je betaald dus ook alleen huur voor de periode dat je de opslagtenten daadwerkelijk in gebruik hebt. Ideaal dus!

Heb je een tekort aan ruimte bij je bedrijf? Of wil je graag wat meer flexibiliteit in je opbergruimte opnemen? Dan is het gebruik van een tijdelijke opslagtent ideaal. De tent is simpel op te zetten en wanneer je de extra ruimte niet meer nodig hebt is de tent ook zo afgebroken. Door de verscheidene toepassingsvormen kan je de tent voor zeer veel doeleinden gebruiken. Simpel en flexibel dus!

Dit bericht delen