Wim Kok

DON Risicobeheer

Echt Zeeuws
Wij zijn een écht Zeeuws verzekeringskantoor met onze wortels in de Zeeuwse klei. Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Dit uit zich door eerlijk en vakkundig advies. Eerlijk omdat we altijd het belang van de klant centraal hebben staan en vakkundig gezien de inzet van gediplomeerd personeel, onze jarenlange ervaring en het volgen van permanente educatie om onze kennis op peil te houden. Daarbij zijn wij met ons team van ruim 25 collega's juist in staat om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Onze uitdaging is u met een gerust hart uw dromen en doelen te laten nastreven.

Sparringpartner voor ondernemers...
Wij zijn graag de sparringpartner voor bedrijven en ondernemers als het gaat om risico's en de beheersing hiervan. Sommige risico's zijn met de juiste maatregelen te verminderen of zelfs uit te sluiten, voor wat resteert adviseren wij een adequaat pakket van verzekeringen. Ook als dit om uw personeel gaat zoals ziekteverzuim of het inrichten van een collectieve pensioenregeling. Bij ons heeft u als ondernemer een eigen aanspreekpunt, noem het gemak.

..ook voor uw hypotheek en vermogensopbouw
Naast verzekeringen adviseren wij particulieren en ondernemers ook in hypotheken en vermogensopbouw. Bent u op zoek naar een nieuwe woning, heeft u plannen voor verduurzaming of een verbouwing? Onze adviseurs zijn onafhankelijk en zoeken voor u de beste hypotheek, zowel in maandlasten over de gehele looptijd als de gewenste voorwaarden. Altijd een goede keuze dus.

Welkom!
U bent van harte welkom voor een goed gesprek over uw financiële situatie en uw verzekeringen. Op ons kantoor in Koudekerke staat de koffie klaar! Uiteraard bent u ook welkom via de telefoon of door middel van een videogesprek. U bereikt ons eenvoudig via info@donriscobeheer.nl of bel met 0118-61 51 51 voor een afspraak.

Logo Don Risicobeheer
Terug naar leden