In Personeel, Sales & Groei3 mei 20213 Minuten

Incomme opent nieuwe vestiging: Incomme Zuidwest

Incomme breidt uit. Op 1 mei 2021 opent de vestiging in Zeeland. Incomme Zuidwest is een samenwerking tussen Incomme-oprichter Koert […]

Incomme

Incomme breidt uit. Op 1 mei 2021 opent de vestiging in Zeeland. Incomme Zuidwest is een samenwerking tussen Incomme-oprichter Koert van Loon en salarisconsultant Jan Willem Poortvliet die het gezicht wordt van Incomme Zuidwest.

Dichtbij in Zeeland

Jan Willem Poortvliet (41) is een ervaren salarisexpert. 22 jaar lang stond hij klaar voor talloze werkgevers met vraagstukken op het gebied van personeel, HR, arbeidsrecht en salaris. Met zijn participatie in Incomme Zuidwest maakt hij de stap naar zelfstandigheid en van salarisexpert naar consultant. Vanuit Middelburg gaat hij de Zeeuwse klanten bedienen. Vol enthousiasme staat hij klaar om Zeeuwse bedrijven kennis te laten maken met de propositie van Incomme. “Ik kijk ernaar uit om een optimaal personeelsproces neer te zetten bij klanten. Van de keuze voor een systeem tot de implementatie en support.” Hij kan daarbij rekenen op de ondersteuning van alle faciliteiten, kennis en collega’s van de Incomme-vestiging in Waalwijk. Het voordeel is dat hij geen lange afstanden hoeft te overbruggen, waardoor hij makkelijk kan schakelen met de plaatselijke klanten en de lijnen kort kan houden. Jan Willem is een geboren en getogen Zeeuw. Hij kent de mentaliteit en spreekt dezelfde taal.

Het Incomme-concept

In Zeeland blijkt meer dan voldoende ruimte voor het Incomme-concept: niet de klant alles uit handen nemen, maar hem helpen om zoveel mogelijk zelf te doen. Dankzij automatisering van personeelsprocessen kan dat en blijven bedrijven baas over hun eigen personeelsdata. Eenvoudig routinematig werk wordt geautomatiseerd en HR krijgt meer zicht en controle op onderhanden processen en cijfers. Op het gebied van automatisering weet Incomme wat er te koop is, welke systemen met elkaar koppelen en wat het beste past bij welk type organisatie. Incomme begeleidt het totale proces; van de keuze voor een pakket en de implementatie tot training van medewerkers, en is steeds stand-by voor vragen en ondersteuning.

Op weg naar landelijke dekking

Incomme maakt met de nieuwe vestiging in Zeeland de ambitie om verder te groeien waar. Naast de vestigingen in Waalwijk en Middelburg is er ook één in Amstelveen. Directeur Koert van Loon is van plan de landelijke dekking verder uit te breiden. Daarvoor zoekt hij de samenwerking met ervaren salarisadministrateurs die de ambitie hebben om consultant te worden. Voor hen zijn er bij Incomme genoeg kansen.

Bron: persbericht per mail
3/5/2021

Dit bericht delen