In Events, Sales & Groei, Start-ups11 april 20242 Minuten

Hij komt er weer aan, de Zeeuwse Ondernemersdag 2024

Op dinsdag 16 april 2024 organiseren de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in samenwerking met Zeeland Business […]

Op dinsdag 16 april 2024 organiseren de Bevelandse gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal in samenwerking met Zeeland Business een gratis kennisevent voor (startende) ondernemers in Goes. Het event wordt gehouden bij Theater De Mythe en bestaat uit een ondernemersmarkt, meerdere workshops en diverse interactieve presentaties. Toegang voor dit event is kosteloos.

2023 kende landelijk 5% meer startende ondernemers dan het jaar ervoor. Echter nam het aantal opzeggingen nam in 2023 ook fors toe, met ruim 8%. Om ondernemers te ondersteunen in de start en groei van hun onderneming wordt daarom ieder jaar een Ondernemersdag georganiseerd. Ruim 25 Zeeuwse en landelijke organisaties zijn dan aanwezig om hun kennis en kunde te delen richting ondernemers die hun eerste stappen naar het ondernemerschap willen zetten of toe zijn aan een volgende stap met hun bedrijf. Ondernemers (in de dop) kunnen bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de ondernemersmarkt of meerdere workshops en presentaties volgen. Een veelvoud aan onderwerpen komen aan bod, zoals: klanten vinden en binden, financiering aanvragen, belastingen, het opstellen van overeenkomsten, het beschermen van je merk, hoe je als ondernemer kan ontwikkelen en bijvoorbeeld het starten van een bedrijf vanuit een uitkering.

Tim van den Berg (Zeeland Business), organisator van de Ondernemersdag: “Wat de Zeeuwse Ondernemersdag zo uniek maakt, is de nadruk op het netwerken met andere ondernemers en de kennisdeling van toonaangevende, lokale, kennispartners uit verschillende sectoren. Door in gesprek te gaan met deze experts kunnen deelnemers hun horizon verbreden, nieuwe inzichten opdoen en met andere ondernemers waardevolle connecties leggen om hun bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen”.
Dit evenement is er voor alle soorten ondernemers in onze regio, of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar begeleiding of een doorgewinterde professional die zijn netwerk wil uitbreiden, dit evenement biedt voor elk wat wils.”

Aanmelden
De Ondernemersdag is kosteloos te bezoeken. Meer informatie, een overzicht van alle aanwezige kennispartners  en jezelf aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/ondernemersdag2024

Dit bericht delen