In Persoonlijke ontwikkeling, Webinar14 april 20212 Minuten

Gratis webinar: presenteren met lef

Datum & tijd 26 mei van 11.00 tot 12.00 uur Een goede toespraak houden voor een groep mensen of een […]

webinar

Datum & tijd
26 mei van 11.00 tot 12.00 uur

Een goede toespraak houden voor een groep mensen of een krachtige presentatie voor nieuwe klanten. Of het nu achter het scherm is of voor in een grote zaal. Het is voor veel mensen echt een nachtmerrie. Uit onderzoeken die gedaan zijn naar de grootste angsten van mensen, blijkt dat spreken in het openbaar in de top 3 staat!

Marc Volleman is presentatiecoach van De Twaalfde Man. Hij leert mensen echt goed te presenteren. Hij werkt al vele jaren als dagvoorzitter op (online) evenementen en congressen, zoals de Landelijke online Startersdag afgelopen februari. Marc ziet nog steeds sprekers die met hun rug naar het publiek PowerPointdia’s staan voor te lezen. “Dat kan anders”, daarvan is hij stellig overtuigd.”

Ontdek de kracht van jouw stijl en presenteer op een impactvolle manier! In dit webinar krijg je handige tips mee waardoor jij met veel meer plezier én resultaat gaat presenteren. Onderwerpen zoals omgaan met spanning en stress, het stemgebruik, de manier hoe je jouw publiek aankijkt, live of achter de camera en het toepassen van slimme presentatietechnieken, komen aan bod.

Na afloop van dit webinar heb je prima handvatten om:

  • Met veel meer zelfvertrouwen te presenteren in het openbaar;
  • Jouw presentatie met impact over te brengen aan jouw publiek;
  • Jouw boodschap om te zetten in heldere taal;
  • De stijl die het beste bij jou past te verwerken in jouw presentatie;
  • Spanning voor het presenteren om te zetten in enthousiasme.

Dit webinar is alleen geschikt voor mensen die houden van humor, een flinke bak inspiratie en inzichten willen vergaren en daar ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan.

Meld je hier gratis aan!

Datum: 14-04-21

Dit bericht delen