In Facilitair19 oktober 20221 Minuten

Gang van Zaken – Dockwize

Dockwize biedt gratis flexwerkplekken aan! In de Gang van zaken kan jij een gratis flexwerkplek boeken. Voor een uur of […]

Dockwize

Dockwize biedt gratis flexwerkplekken aan!

In de Gang van zaken kan jij een gratis flexwerkplek boeken. Voor een uur of voor een dag, het kan allemaal! De flexwerkplekken zijn gratis en van maandag t/m vrijdag van 8:30 – 17:00 uur te gebruiken. De Dockwize community leden die een kantoorruimte huren, zorgen voor een gezellige sfeer en staan altijd open voor een praatje of een vraag.

Reserveer jouw tijdelijke flexwerkplek

Kun jij je thuis niet meer concentreren en wil je liever een keer buitenshuis werken? Boek hier eenvoudig een tijdelijke gratis werkplek. Het is volledig kosteloos, maar het wordt wel gewaardeerd als je openstaat voor nieuwe ontmoetingen en bereid bent om je kennis te delen met de Dockwize community leden. Op de dag zelf meld je je bij de receptie van Dockwize en kun je direct aan de slag op één van de flexwerkplekken.

Faciliteiten

Flexwerken in de Gang van Zaken bij Dockwize is inclusief koffie/thee, WiFi, stilteruimtes en een zakelijk netwerk. Op het terrein van Dockwize zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.
Daarnaast is het ook mogelijk om tegen betaling een vergaderruimte te boeken.

Locatie

Dockwize, Edisonweg 41, Vlissingen.
(Eerste verdieping, dus helaas niet rolstoeltoegankelijk.)

Dit bericht delen