NXT-GEN Zeeland 2023

Datum03-10-2023EventCongres


Het NXT-GEN event is dit jaar weer terug!

Na twee succesvolle edities in 2019 en 2022 met keynotes van Tony Chocolonely, Too Good To Go, en United Wardrobe (Vinted), organiseren we ook dit jaar weer een NXT-GEN event op dinsdag 3 oktober bij Cinecity in Vlissingen. Het event bestaat uit meerdere inspirerende sprekers over actuele onderwerpen, waarmee het thema ‘NXT-GEN ondernemen’ van meerdere kanten wordt belicht. Tijdens het NXT-GEN event word je geïnspireerd over hoe je mee kunt ontwikkelen in een constant veranderende wereld en daarmee inspeelt op de behoeften van een nieuwe generatie bedrijven, ondernemers, medewerkers en zakelijk professionals.

Inspiratie, innovatie en toekomstgericht

Tijdens het NXT-GEN event kun jij samen met andere (nieuwe generatie) ondernemers, managers of (zelfstandig) professionals, inspiratie en nieuwe inzichten opdoen over groei en ontwikkelingen.

Je ontdekt de visie van een nieuwe generatie ondernemers en medewerkers en wat hen beweegt en motiveert. We beloven je nieuwe inzichten die je kunnen helpen om nieuwe stappen te zetten. Daarnaast is het NXT-GEN event dé ideale gelegenheid om te netwerken met andere ondernemers, managers en professionals.

Locatie
Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen.

Sfeerimpressie van dit afgelopen event

Terug naar ZB netwerkevents

Meer informatie over dit event

Bekijk hier het programma

18.45Inloop + ontvangst (lobby)
19.15 Toegang tot de zaal open + inloop naar de zaal
19.30Opening door dagvoorzitter
19.45Loek van der Linde – Joint Research Center Zeeland
20.15De Speld
20.45Jorn de Vries – Flitsmeister
21.30 – 22.30Netwerkborrel

  ik wil ook kosteloos en maximaal twee keer per maand de Zeeland Business nieuwsbrief ontvangen. Iedere nieuwsbrief staat vol met kennis, inspiratie, ontwikkelingen en ondernemersverhalen uit de Zeeuwse zakelijke markt.

  De wereld is continu in beweging en sinds Corona en meerdere opeenvolgende crisissen, nu meer dan ooit. Wat een aantal jaren geleden als heel normaal werd beschouwd, is nu vaak achterhaald. 

  Ontwikkelingen gaan snel en hier moet je als bedrijf snel op in kunnen spelen. 

  Door al deze ontwikkelingen verandert ook de algehele visie van een nieuwe generatie consumenten en ondernemers. Meer dan ooit kiest een consument een bedrijf wat verder kijkt dan alleen een winstoogmerk. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemerschap worden hierin bijvoorbeeld steeds belangrijker, in hun keuze voor een specifiek product of dienst. 

  Maar hoe zorg je er nou voor dat je actueel blijft en op welke manier spelen bedrijven in op een constant veranderende vraag van hun doelgroep en nieuwe generaties? 

  De grootste merken ter wereld zijn dit geworden en gebleven, door zich constant aan te passen aan de behoeften van hun doelgroep en aan maatschappelijke veranderingen en opvattingen. Je moet dus als bedrijf altijd door ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang. 

  Tijdens het NXT-GEN event komen bedrijven aan het woord, die dit met veel succes hebben geïmplementeerd en er zijn sprekers aan het woord die ondernemers verder helpen met groei en ontwikkeling.

  Dit evenement wordt je aangeboden door Zeeland Business, Schipper Accountants, Rabobank en wordt mede mogelijk gemaakt door Interpolis, Cinecity en Cyberveiligheid Zeeland.