cvz logo

Cyberveiligheid Zeeland

Cyberveiligheid Zeeland
Cyberveiligheid Zeeland is een initiatief van drie experts op het gebied van cyberveiligheid: Jan Faasse van Faasse Juridische Dienstverlening, Antoine de Keizer van JéPé IT en Adriaan Beirnaert van Progrezz Risicobeheersing | Bedrijfsverzekeringen. “Wij helpen Zeeuwse ondernemers van A tot Z met het voorkomen en indekken van hun cyberrisico’s. We hebben diverse Zeeuwse ondernemers mogen ondersteunen via onze doeltreffende aanpak. Cyberrisico’s nemen helaas alleen maar toe en kunnen ontstaan door menselijk toedoen met het gevolg dat cybercrime toeslaat via bijvoorbeeld ransomware of phishing.”

Risicomanagement
Ondernemers worstelen met cyberrisico’s of zijn hier niet voldoende van op de hoogte. Dit kan het ertoe leiden dat een organisatie kwetsbaar is voor cybercrime, ook als de risico’s slechts deels zijn afgedekt. Een inbreker vindt ook dat ene raam dat niet op slot is, dat geldt ook voor cybercriminelen. De gevolgen van een cyberrisico worden helaas nog onderschat. Risico’s bestaan voor een deel uit het betalen van losgeld om de continuïteit van de organisatie niet in gevaar te brengen. Ook kan een cyberaanval tot gevolg hebben dat de organisatie helemaal tot stilstand komt met alle gevolgen van dien. Dit scenario is niet wenselijk en is te voorkomen door je risicomanagement op orde te brengen en de bewustwording te verhogen.

Totaalpakket voor alle cyberrisico’s
Cyberveiligheid Zeeland biedt een totaalpakket voor alle organisaties vanaf 10 FTE, dat jou als Zeeuwse ondernemer helpt om al je cyberrisico’s af te dekken. Voorbeelden zijn er helaas genoeg: als bijvoorbeeld de beveiliging niet op orde is, je organisatie niet voldoet aan de privacywetgeving AVG, je kwetsbaar bent voor een cyberaanval of dat er geen cyberverzekering aanwezig is. “Wij brengen de risico’s voor elke organisatie in kaart en voorzien je van passend advies en ondersteuning om de risico’s effectief aan te pakken. Of je nu een administratiekantoor runt, mooie producten maakt of een zorgverlener bent, wij zorgen ervoor dat je risicomanagement op orde is. “

Hoe staat het met jouw risicomanagement?
Weet jij of jouw organisatie alle cyberrisico’s heeft afgedekt? Mocht dat niet zo zijn of indien je twijfelt, neem dan contact met ons op via cyberveiligheidzeeland.nl. We gaan graag met je in gesprek bij jou op locatie en voeren een Quickscan voor je uit. Via onze Quickscan weet je waar je aan toe bent en heb jij je cyberrisico’s in beeld. Spreek ons aan tijdens het NXTGEN event, dan maken we een afspraak en is de Quickscan (t.w.v. € 495,00 ex. BTW) dit jaar zelfs gratis!