Jorn de Vries

Jorn de Vries – Flitsmeister

Dit bedrijf heeft eigenlijk geen introductie nodig, wie heeft de app niet? Maar toch even in het kort: Flitsmeister is een Nederlandse mobiele app die de gebruiker waarschuwt voor flitspalen en andere wegobstakels en daarnaast navigatie aanbiedt. Niet alleen houdt de app gebruikers op de hoogte van alle actuele flitsers, maar levert de app ook actuele verkeersinformatie zoals wegwerkzaamheden, files en verkeersincidenten.
NXT-GEN ondernemer Jorn de Vries is sinds 2012 betrokken bij Flitsmeister. Samen met Rick Waalders en Sjoerd Perfors heeft hij het bedrijf Flitsmeister uitgebouwd tot een van de meest toonaangevende verkeersapps van de Benelux. Samen sturen zij als Managing Meisters het bedrijf aan op zoek naar verdere groei en het implementeren van nieuwe diensten, features en verdienmodellen.
In een boeiende keynote vertelt Jorn meer over de ontwikkeling van de app, databeheer, de marketing, maar ook de ontwikkelingen richting de toekomst.
Ben jij benieuwd naar het verhaal achter deze succesvolle onderneming? Kom 3 oktober naar het NXT-GEN event in Vlissingen.