De Zeeuwse Ondernemersdag 2024

Datum16-04-2024


Op dinsdag 16 april wordt voor de tiende keer het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle (pre)startende ondernemers, ZZP’ers en MKB bedrijven georganiseerd bij De Mythe in Goes. De ondernemersdag is niet zomaar een beurs, het is veel meer een event waar jij als ondernemer kennis en inspiratie opdoet voor je eigen bedrijf. Ga in gesprek met onze aanwezige kennispartners en vergroot je kennis of doe nieuwe inspiratie op. Netwerk met gelijkgestemde ondernemers die tegen dezelfde dingen aanlopen als jij en deel onderlinge kennis en ervaringen. Samen met onze kennispartners en de mede-ondernemers ga jij op deze avond antwoorden krijgen op al jouw ondernemersvragen, ontdek je nieuwe kansen en vergroot je je netwerk van ondersteunende partijen en andere ondernemers. En het mooie is.. dit netwerkevenement wordt mogelijk gemaakt door de Bevelandse gemeenten, Interpolis, Zeeland Business en alle aanwezige kennispartners en is hierdoor gratis toegankelijk.

Waarom naar de Ondernemersdag?
Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, de volgende stap in je onderneming zetten, netwerken met andere ondernemers, antwoorden op je vragen krijgen over bijvoorbeeld finance, groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast deel je jouw ervaringen met andere bezoekers en ontvang je tips en adviezen over hoe zij bepaalde situaties hebben aangepast. Voor dit en nog veel meer dingen kun je terecht bij de Zeeuwse ondernemersdag. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio.

Wat kun je doen op de Ondernemersdag?
- Stel jouw persoonlijke vragen 1op1 aan onze aanwezige kennispartners tijdens de ondernemersmarkt. Zie hiervoor een overzicht in het menu rechts
- Volg diverse presentaties, workshops en korte kennispitches
- Netwerk met andere ondernemers en deel jouw ervaringen, inspireer elkaar en deel onderlinge tips

Aanwezige landelijke en lokale kennispartners
Diverse lokale en landelijke organisaties staan voor jou klaar met gratis kennis en kunde op het gebied van de meest voorkomende thema’s in het ondernemerschap. Tijdens de Ondernemersmarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Je raakt in korte tijd geïnformeerd over onderwerpen binnen het het starten van een eigen bedrijf en/of het verder laten groeien van jouw bestaande bedrijf. Of je nu nadenkt om voor jezelf te beginnen, net begonnen bent of al 20 jaar bestaat! Bezoek daarnaast ook diverse presentaties en workshops, erg leuk, maar vooral ook leerzaam. Bekijk in de tabjes rechts welke partijen tot nu toe zijn aangesloten. Dit overzicht wordt continu aangevuld.

Voor wie is de Ondernemersdag?
Nu wil je natuurlijk weten of de Ondernemersdag ook voor jou is! Waarschijnlijk wel, maar hieronder hebben we het nog even summier op een rijtje gezet.

Ga sterk van start!
Voor Pre-starters (bezig met het opstarten van een eigen bedrijf)
Jij bent bijvoorbeeld nog bezig met het bedenken van een sterke merknaam, logo of bijvoorbeeld, het verkrijgen van een financiering of het bepalen van een uurtarief.

Boost jouw jonge onderneming
Start-up fase (onderneming van 0 tot 12 maanden)
Jij bent begonnen met je eigen bedrijf, gefeliciteerd! Laat onze kennispartners jou verder helpen met het krijgen van meer klanten, het uitbesteden van jouw boekhouding of het opzetten van een sterk marketingverhaal naar jouw doelgroep.
Scale-up starters (jouw onderneming van 1 tot 3 jaar)
Jij bent al lekker even bezig! Je hebt al een eerste reeks met klanten en bent bezig met verdere groei. Misschien wil je voor het eerst personeel aan gaan nemen of een financiering voor een nieuw product of pand. Of… wellicht loopt het nog niet helemaal zoals je verwacht had en kan je wat extra advies gebruiken. Onze kennispartners staan voor jou klaar met kennis en kunde over (verdere) groei, het lanceren van nieuwe producten of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe website.

Groei door met jouw mooie bestaande onderneming
Voor: ZZP'ers en MKB'ers (vanaf 3 jaar bestaan)
Jij bent als ZZP’er of MKB’ers al enige tot langere tijd bezig met jouw bedrijf en bent toe aan een nieuwe of de volgende stap. Je groeit hard of juist te langzaam, je wilt een nieuwe markt aanboren, een nieuw product lanceren of bijvoorbeeld een nieuw uurtarief bepalen. Wellicht ga je bijvoorbeeld voor het eerst personeel aannemen, een kantoorpand kopen of mogelijk zit je er over na te denken om je bedrijf te verkopen, in te krimpen of ermee te stoppen.
Voor al jouw ondernemersvragen zijn adviseurs aanwezig om jou hiermee te helpen of te begeleiden.

Locatie
De Mythe
Bleekveld 1,
4461 DD Goes

Sfeerimpressie van dit afgelopen event

Meer informatie over dit event

Bekijk hier het programma

18.30 – 18.50Inloop + ondernemersmarkt ronde 1 
18.50 – 19.00Opening
19.00 – 19.45Ondernemersmarkt ronde 2
19.45 – 20.15Presentaties/workshops ronde 1
20.15 – 21.00Ondernemersmarkt ronde 3
21.00 – 21.30Presentaties/workshop ronde 2
21.30Einde programma

Aanmelden voor dit event?

Op 16 april 2024 staan vele ervaren lokale ondernemers en bedrijven speciaal voor jou klaar. Zij ontmoeten je graag tijdens de Ondernemersdag Zeeland. Tijdens de informatiemarkt kun je alle kennispartners vragen stellen en de antwoorden krijgen waar jij naar op zoek bent. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. Bezoek ook de seminars en neem deel aan de workshops. Leuk én leerzaam. Oh ja, hadden we al gezegd dat het gratis is? Geef ons maar eens een reden om je níet aan te melden…

Lukt het niet om je via bovenstaand formulier aan te melden?
Klik dan op deze link.

Heb je je al aangemeld, maar kan je er helaas toch niet bij zijn? Laat het ons even weten, door je aanmelding te annuleren via de ticket die je in je mailbox hebt ontvangen. Want ook al is de deelname van dit zakelijke event gratis, worden er door de organisatoren wel degelijk kosten gemaakt. Herinner je dat kennispartners en workshopgevers zich voorbereiden op jouw komst – en dat niet op komen dagen of te laat afmelden leidt tot verspilling van investeringen, inventaris en kostbare tijd.

Waarom naar de Zeeuwse Ondernemersdag?
Welke ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie, groeiende onderneming die al langere tijd bestaat?
In welke fase je ook zit, de Zeeuwse Ondernemersdag zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden met andere ondernemers. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende of gevestigde ondernemer mee te maken krijgt? Op dit en vele andere onderwerpen krijg jij antwoord, meld je dus ook aan voor de Ondernemersdag Zeeland.

Het event is er voor jou als je je herkent in de volgende taglines:
Ik wil…
… een bedrijf starten
… de volgende stap zetten met mijn onderneming
… verder of sneller groeien met mijn bedrijf
… netwerken en sparren met andere ondernemers
… een bedrijf overnemen
… mijn bedrijf verkopen
… inslinken of stoppen met mijn bedrijf

Startersdagen en Ondernemersdagen, sinds 2014

Het is niet niks; wat je als beginnende en groeiende ondernemer allemaal moet weten en doen. Iedere starter en ZZP’er begint vanuit één centraal doel: ondernemer worden. En alhoewel in de naam ZZP zelfstandig zit, kan geen ondernemer dit alleen. Hij of zij heeft externe ondersteuning nodig om inzicht en overzicht te houden en om te kunnen groeien.

Sinds 2014 organiseren wij inspiratie- en kennisevenementen met een avondvullend programma voor alle (pre-)startende, groeiende, ZZP en small business ondernemers. Oorspronkelijk alleen in Zeeland, maar sinds 2015 onder de naam Startersdagen.com ook elders in het land.

Jouw deelname is belangrijk!
Deze bijeenkomsten worden mogelijk gemaakt door jou als kennispartner. Aan de ene kant door het delen van jouw kennis en ervaring, waarmee je de bezoekers verder helpt in hun eerste stappen naar het ondernemerschap of een verdere groei. Tegelijk bieden de evenementen de ideale gelegenheid om in contact te komen met de klant van morgen!

Landelijke en lokale ondernemers kunnen als kennispartner aansluiten bij onze evenementen en je krijgt als kennispartner uitgebreid de gelegenheid om in contact te komen met jouw doelgroep via speeddatesessies, de ondernemersmarkt, workshops en netwerksessies. Kennis delen en een netwerk opbouwen gaat dan als vanzelf.

Deelnemen aan een Ondernemersdag/Startersdag kan via:
– Stand voor 1 op 1 gesprekken
– Het geven van een presentatie van 30 minuten
– Het geven van een korte pitch van ongeveer 15 minuten

Contact