logo dockwize

Dockwize: Wat is jouw volgende stap als ondernemer?

Of je nu een super goed idee hebt, de eerst tastbare stappen hebt gezet naar een eigen onderneming of al een aantal medewerkers in dienst hebt, allemaal krijgen we te maken met uitdagingen en vragen die we nog niet eerder hebben opgepakt. Hulp vragen is uitdagend, want welke vraag heb je nu precies en met welke vraag begin je dan? Klinkt dit herkenbaar? Dan is deze sessie voor jou.

Dockwize is de grootste ondernemers- en innovatiehub van Zeeland. We houden van aanpakken, en dat heeft zichzelf al vaak bewezen met grote bijdrage aan het Zeeuwse Innovatieklimaat. Dat doen we niet alleen, maar met de hele Dockwize community van partners, experts en andere ondernemers.

We denken met je mee door de programma’s op maat in te richten op basis van een persoonlijk gesprek met één van onze business coaches. Aan de oplossingszijde hebben we partners die professionele dienstverlenging kunnen bieden, subsidieregelingen die we op basis van de onderneming of het idee, samen met een partner kunnen verstrekken en faciliteiten die huisvesting, vergaderingen maar ook ontwikkel/proef en testmogelijkheden bieden. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan en UNLOCK YOUR POTENTIAL!

Deze workshop is interessant voor:
• (pre)startende ondernemers / start-ups
• Snel groeiende bedrijven (scale ups)
• MKB ondernemers tot 50 medewerkers.

Terug naar Zeeuwse Ondernemersdag