In Inspiratie, Persoonlijke ontwikkeling2 juli 20215 Minuten

Eerste winnaars eindexamenactie hebben hun prijzen

De eerste 13 winnaars van de eindexamencadeau-actie van De Zeeuwse Connectie zijn bekend, maar de komende weken volgen er nog […]

Eindexamenactie

De eerste 13 winnaars van de eindexamencadeau-actie van De Zeeuwse Connectie zijn bekend, maar de komende weken volgen er nog meer.

 

Een laptop, zonnebrillen, cadeaubonnen, prijzenpakketten, VIP-arrangementen: veel Zeeuwse jongeren zijn al erg blij dat ze hun examens achter de rug hebben, maar een aantal zijn extra blij omdat ze in de prijzen vielen bij de Examencadeau-aktie van De Zeeuwse Connectie. Alle Zeeuwse examenkandidaten krijgen van De Zeeuwse Connectie dit jaar 225 euro aan examencadeaus en kortingen. Maar uit alle aanmeldingen worden ook nog eens elke week een aantal winnaars geselecteerd die extra prijzen krijgen. Daarom stond de afgelopen dagen het promoteam bij deze jongeren voor de deur met hun prijs en ook de komende weken gaan ze nog op pad om extra prijzen uit te reiken.

 

De aktie wordt mogelijk gemaakt door de deelnemende Zeeuwse bedrijven Rico Moda, Bomont, Omoda, YourSurprise, Alternate.nl, Festive Events, Omnium Goes, Lima Beach, Mia’s Axel, Wolf Rijbewijsshop, Mariener Sunglasses en ZeeuwseVacaturebank.nl. Daardoor is er niet alleen het examencadeau voor alle Zeeuwse jongeren die net hun examens achter de rug hebben, maar worden er de komende weken ook nog meer extra prijzen afgeleverd: iPhone 12, Thunderstorm Gaming-PC, Mariener zonnebrillen, VIP arrangementen voor Lima Beach Goes en Mia’s in Axel, Bomont prijzenpakketten en cadeaubonnen voor Omoda, YourSurprise en Rico Moda van 50 tot 200 euro.

 

Jongeren die hun examens achter de rug hebben maar zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat nog tot en met september doen via www.zeeuwseconnectiekado.nl. Naast alle cadeaus en eventuele extra prijzen, krijgen alle aanmelders ook gratis een lidmaatschap van De Zeeuwse Connectie. Hierdoor zullen zeker de jongeren die voor een vervolgstudie de provincie gaan verlaten makkelijker een verbinding met Zeeland behouden. Ze zullen worden uitgenodigd voor de verschillende activiteiten van De Zeeuwse Connectie, maar het biedt nog een ander voordeel: via het platform van het netwerk kunnen Zeeuwse jongeren die gaan studeren makkelijk zelf in contact komen met andere Zeeuwen in dezelfde studentenstad. Bijvoorbeeld om af te spreken, samen te studeren, woonruimte te delen of om te carpoolen.

 

“Jongeren zijn belangrijk voor Zeeland, de jeugd heeft immers de toekomst!” aldus Frederik Sinke van De Zeeuwse Connectie. “Zeeland biedt hele goede studiemogelijkheden, maar er zijn uiteraard ook elk jaar Zeeuwse jongeren die buiten de provincie verder gaan leren. Vanuit onze stichting zetten wij ons al 10 jaar in om deze Zeeuwen buiten Zeeland aangehaakt te houden. Daarom is het mooi om te zien hoe snel de deelnemende bedrijven aangaven om mee te willen doen. Zij zien ook hoe belangrijk het is om deze talenten niet uit het oog te verliezen. En daarnaast hebben deze jongelui voor hun harde werk natuurlijk ook gewoon wat leuks verdiend!” De aktie loopt de hele zomer en het cadeau gebruiken kan het hele jaar, maar de extra prijzen worden alleen in de eerste weken verloot, dus iedereen wordt opgeroepen om snel zijn of haar cadeau te claimen via www.zeeuwseconnectiekado.nl.

 

De partijen die deelnemen aan deze aktie zijn: Bomont, Omoda, YourSurprise, Festive Events, Rico Moda, Omnium, Lima Beach, Mia’s Axel, Wolf Rijbewijsshop, Mariener Sunglasses, ZeeuwseVacaturebank.nl en Alternate. Het eindexamencadeau is voor alle Zeeuwse examenkandidaten, of je nou je VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO of WO diploma haalt en of je in Zeeland blijft of niet. Jongeren die deze periode hun examens (bijna) achter de rug hebben maar zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat nog tot en met september doen via www.zeeuwseconnectiekado.nl.

 

 

De Zeeuwse Connectie is een netwerk van ruim twaalfduizend Zeeuwen, binnen en buiten Zeeland, dat Zeeuwen met elkaar verbindt en zaken activeert die goed zijn voor Zeeland. Men organiseert borrels en events buiten Zeeland (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Breda, etc.) en is actief op diverse social media. Eens per jaar organiseert men een event in Zeeland om Zeeuwen die de provincie hebben verlaten weer eens terug te laten komen en om boomerang-Zeeuwen, import-Zeeuwen en alle anderen die Zeeland een warm hart toe dragen op een gezellige manier samen te brengen. De Zeeuwse Connectie is ook initiatiefnemer van de Zeeuwse PioniersPrijs en de Zeeuwse Vacaturebank.

Fotografie: Zeeuwse Connectie/Rachelle Meiresonne
Bron: persbericht per mail
2-7-2021 | 11.48

 

Dit bericht delen