In Events, Personeel, Tech16 juni 20212 Minuten

Eerste LIVE netwerkbijeenkomst van 2021!

We hebben er lang op moeten wachten, maar de live bijeenkomsten van Zeeland Business komen terug! Vanaf juli beginnen we […]

Netwerkevent

We hebben er lang op moeten wachten, maar de live bijeenkomsten van Zeeland Business komen terug! Vanaf juli beginnen we weer (voorzichtig) met het organiseren van fysieke bijeenkomsten. Alles uiteraard conform de huidige voorschriften van het RIVM.
Op dinsdag 13 juli zijn we te gast bij de splinternieuwe locatie van Jouw Event Partners (JEP) in Hulst.

Hapje, drankje, muziekje
Het programma zal voornamelijk bestaan uit netwerken en hernieuwde of nieuwe ontmoetingen. Dit keer dus geen uitgebreid sprekersprogramma, maar lekker babbelen, borrelen en snacken. In samenwerking met JEP zorgen wij voor een lekker hapje, drankje en een muzikale omlijsting. Ook verzorgt JEP nog een leuke rondleiding in hun nieuwe loods en hun eigen livestream studio.

Buiten netwerken of toch binnen?

Bij mooi weer kunnen we lekker buiten netwerken, maar niks is zo veranderlijk als het weer. Mocht dit toch tegenzitten, dan kunnen we gelukkig ook binnen terecht. De loods is ruim genoeg om iedereen op 1,5 meter te kunnen laten staan.

Limiet op aantal deelnemers
Op dit moment (16/6/2021) staat het RIVM evenementen zonder coronatesten toe tot 50 personen per ruimte en volgen de verdere versoepelingen zich in korte tijd snel op. Echter garanties zijn er helaas niet, meld je daarom snel aan, om verzekerd te zijn van jouw deelname op 13 juli.

Datum & tijd

Dinsdag 13 juli van 17.30 uur tot 21.30 uur.

Locatie
Jouw Event Partners
Hogeweg 19, Hulst

Meld je hier aan

Dit bericht delen