In Marketing, Podcast, Sales & Groei, Video30 juni 20224 Minuten

Een schat aan mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken

“Of je nu op zoek bent naar een studio voor een livestream, je graag een mooie videoproductie wilt of gebruik […]

Zeeuwse Pioniersprijs

“Of je nu op zoek bent naar een studio voor een livestream, je graag een mooie videoproductie wilt of gebruik wilt maken van opkomende communicatiemiddelen, zoals een pod- en videocast, je kunt ervoor terecht bij Zeeland Business. Maar natuurlijk ook nog steeds voor een uiting in Zeeland Business magazine, een plaatsing online of via een partnerdeelname of als netwerklid bij een van onze fysieke businessevents,” haast Tim van den Berg van Zeeland Business te zeggen.”

Studio
“Zo hebben we de beschikking over een eigen multimediastudio in Goes. De studio is geschikt voor livestreams en webinars in verschillende decorsettings, zoals talkshow en met presentatiedesks. Maar ook voor een kleine hybride event met maximaal 20 live bezoekers. Stream jouw event en nodig jouw klant of leads uit om ook live aanwezig te zijn. Aan jouw bezoekers de keuze in welke vorm zij het evenement willen volgen. Daarnaast kunnen wij in of via onze studio en aanverwante aanwezige techniek het opnemen van audio podcasts verzorgen en diverse videoproducties produceren. Dit kan in de studio zelf of op locatie plaatsvinden. De studio zelf is te huur vanaf een dagdeel. Je kunt ervoor kiezen om de studio inclusief techniek en technici te huren, of alleen de ruimte. Parkeren is in de nabije omgeving gratis en de studio is voorzien van meerdere ruimtes.

Wil jij impact maken op jouw klanten of leads, laat ons dan jouw livestream, podcast of videoproductie verzorgen

Evenementen komen er weer aan

Familiebedrijf van het jaar
Zeeland Business vindt het belangrijk om familiebedrijven in het zonnetje te zetten. Familiebedrijven zijn over het algemeen bijzonder stabiele bedrijven die belangrijk zijn voor de werkgelegenheid en onze economie. Daarom reikt Zeeland Business jaarlijks de Familiebedrijf van het Jaar Award uit. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een bekend fenomeen binnen familiebedrijven en wordt het goed bezocht. in 2019 werd deze award voor de zesde keer uitgereikt en de uitreiking vond toen in de Mythe in Goes plaats. De gelukkige winnaar was Wilthagen. Wegens corona hebben we het evenement twee jaar niet kunnen organiseren, maar dit jaar zal de zevende editie plaatsvinden. Samen met partners Baker Tilly, Van Lanschot Bankiers en Adriaanse en Van der Weel advocaten gaan we er weer een mooi en bijzonder event van maken.

Nomineren
Ga naar onze site en nomineer je favoriete familiebedrijf. Heb je zelf een familiebedrijf of ben je werkzaam bij een familiebedrijf en ben je van mening dat je bedrijf voor de Familiebedrijf van het Jaar Award in aanmerking komt, stem dan gerust voor je eigen bedrijf!De uitreiking zal plaatsvinden op 19 mei 2022. Wil je hierbij aanwezig zijn, dan is dat nog mogelijk. Meld je snel aan via de site van Zeeland Business

De Zeeuwse startersdag
In 2010 zijn we met Zeeland Business gestart met het organiseren van startersdagen. Na gedwongen twee jaar deze events niet te kunnen organiseren, komen we ook met deze activiteit weer terug dit jaar. Samen met onze kennispartners Qredits, UWV, de Zeeuws-Vlaamse gemeenten, Dockwize en meerdere lokale ondernemingen zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en marketing en communicatiebedrijven geven we invulling aan de Zeeuwse Startersdag. Dit doen we onder meer middels een startersmarkt, waar startende of jonge bedrijven informatie op kunnen halen. Maar ook via workshops, presentaties door gepokt en gemazelde ondernemers en via een op een gesprekken.

Auteur: Kees van’t Zelfde
Fotograaf: Linda Hemmes

Dit bericht delen