In Events, Personeel, Persoonlijke ontwikkeling27 juli 20212 Minuten

Crossborder Congressen 2021 | Meld je aan!

[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar […]

Crossborder congres

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Is uw bedrijf gevestigd in de Nederlands-Vlaamse grensregio of bent u op zoek naar baankansen in deze regio? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan ons Crossborder Congres op dinsdag 23 november (Terneuzen) en/of donderdag 25 november (Etten-Leur).

“De toekomst is samen “

Dit crossborder congres wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business. EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit event. Het doel van dit congres is om samen met u op zoek te gaan grensoverschrijdende kansen.

Wat heeft dit congres u te bieden?

  • Ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio Nederland-Vlaanderen
  • Laat u inspireren door deskundige keynote sprekers op gebied van regionale ontwikkelingen, ondernemerschap en trendwatching
  • Netwerking tussen werkgevers en partners

Op zoek naar personeel?
Om voor- en achteraf ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers te faciliteren wordt voor dit congres de online matchingstool GrensMatch ingezet. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep.  In de aanloop naar het congres  maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Inschrijven kan hier. Een animatie over de werking van de matchingstool vindt u hier.

Coronaproof
Dit evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen met betrekking tot Covid-19, die door de Vlaamse en Nederlandse overheid zijn gesteld. Hierdoor zijn we gebonden aan vaste bezoekersaantallen waarbij we streven naar een zo divers mogelijk deelnemersveld.
Wanneer het evenement niet onsite doorgang kan vinden zal het evenement volledig online worden georganiseerd.

EURES Scheldemond
Eures Scheldemond is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek.  Meer info over deze dienstverlening is te vinden op www.euresscheldemond.info

Ook partner worden van het Crossborder congres?

Heb jij als bedrijf interesse om jouw (internationale) vacatures extra uit te lichten tijdens dit event? Of wil je jouw kennis rondom internationaal ondernemen en/of rekruteren van personeel over de grens delen met de bezoekers?
Geef je interesse hier op, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden.

Crossborder Congres 23 november

Bekijk hier het programma en meld je aan!

Crossborder Congres 25 november

Bekijk hier het programma en meld je aan!

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Dit bericht delen