In Events, Inspiratie, Start-ups29 maart 20234 Minuten

Zeeuwse Ondernemersdag 2023

Op dinsdag 4 april wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers georganiseerd bij […]

Ondernemersdagen

Op dinsdag 4 april wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers georganiseerd bij het Omnium in Goes. Mogelijk gemaakt door de Bevelandse gemeenten en Zeeland Business.

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je terecht bij de Zeeuwse Ondernemersdag. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Ga netwerken, bezoek de markt en laat je inspireren tijdens de speed meet-ups, seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Het kost je niks meer dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Ervaren lokale ondernemers staan speciaal voor jou met kennis en kunde op de Zeeuwse Ondernemersdag. Tijdens de Ondernemersmarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. De gehele avond is het mogelijk om deel te nemen aan diverse meet-ups. Je raakt in korte tijd geïnformeerd over enkele belangrijkste onderwerpen van het starten van een eigen bedrijf.
Bezoek daarnaast ook diverse presentaties en workshops, erg leuk én leerzaam.

Waarom naar de Zeeuwse Ondernemersdag?
Welke ondernemer ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie, groeiende (start-up) onderneming? In welke fase je ook zit, de Zeeuwse Ondernemersdag zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor de Ondernemersdag!

De Ondernemersdag is er voor:
Pre-starters
Jij bent bijvoorbeeld nog bezig met het bedenken van een sterke merknaam, logo of bijvoorbeeld, het verkrijgen van een financiering of het bepalen van een uurtarief.

Starters
Jij bent begonnen met je eigen bedrijf, gefeliciteerd! Laat onze kennispartners jou verder helpen met het krijgen van jouw eerste klanten, het voor het eerst doen van de boekhouding of het opzetten van de (online) marketing.

Scale-up starters
Jij bent al lekker even bezig! Je hebt al een eerste reeks met klanten en bent bezig met verdere groei. Of het loopt nog niet helemaal zoals je gehoopt had met je eigen bedrijf. Onze kennispartners staan voor jou klaar met kennis en kunde over (verdere) groei, het lanceren van nieuwe producten of bijvoorbeeld het ontwikkelen van een nieuwe website.

ZZP’ers en klein MKB’ers
Jij bent als ZZP’er of klein MKB’er al enige tijd bezig en bent toe aan nieuwe of de volgende stap. Je groeit hard of juist te langzaam, je wilt een nieuw product lanceren, een nieuw uurtarief samenstellen of bijvoorbeeld personeel gaan aannemen. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al 15 jaar bestaat, ook voor jou is deze Ondernemersdag!

Meer informatie
Wil je meer informatie over dit evenement, zoals welke kennispartners aanwezig zijn? Je vindt het hier

Direct aanmelden?
Dat kan hier.

Dit bericht delen