In Personeel, Uitgelicht8 september 20232 Minuten

VerzuimTij: dé samenwerkingspartner op het gebied van verzuim, preventie & duurzame inzetbaarheid 

Kun jij als werkgever altijd op jouw arbodienst rekenen? Het antwoord op deze vraag zou natuurlijk volmondig ‘ja’ moeten zijn. […]

verzuimtij

Kun jij als werkgever altijd op jouw arbodienst rekenen? Het antwoord op deze vraag zou natuurlijk volmondig ‘ja’ moeten zijn. Is dat ook jouw antwoord of twijfel je soms? Overweeg dan eens VerzuimTij. Overstappen kan (vaak) tot 1 oktober.

Wanneer je te maken krijgt met zieke medewerkers is het belangrijk om voor advies op een specialist te kunnen terugvallen. Wat kan mijn medewerker nog wel en wat niet? Hoe kunnen we diegene zo snel mogelijk laten re-integreren? VerzuimTij brengt het voor je in beeld.

Ook helpt VerzuimTij je om zelf goed om te gaan met jouw zieke medewerker. Ze geven tips, tricks en trainingen. Maar liever nog zijn ze verzuim voor. Je kunt als werkgever namelijk veel doen om ziekteverzuim te voorkomen. VerzuimTij laat je zien wat.

Als regionale verzuimbegeleider vinden ze bovendien persoonlijk contact en een goede samenwerking erg belangrijk. Daarom spreekt VerzuimTij regelmatig met hun klanten, ook als er geen actuele verzuimdossiers zijn. Vanuit Terneuzen zijn ze voornamelijk actief in Zeeland, maar landelijk kunnen ze ook van dienst zijn dankzij hun aansluiting bij een landelijk netwerk van bedrijfsartsen.

Er is een landelijk tekort aan bedrijfsartsen. VerzuimTij is zich daarvan bewust en is hierop voorbereid. Hun bedrijfsartsen worden ondersteund door een arts, praktijkondersteuners en casemanagers. Deze nemen veel taken over en geven adviezen waar je mee verder kunt.

De adviezen van VerzuimTij zijn altijd onafhankelijk, gericht op een zo goed mogelijke re-integratie van de medewerker. Natuurlijk zorgen ze er ook voor dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet en een UWV-proof dossier opbouwt.

Ben je nieuwsgierig geworden naar VerzuimTij? Neem contact met hen op via 0115-712648 of info@verzuimtij.nl. Je kunt vaak tot 1 oktober bij je huidige arbodienst opzeggen. Zij helpen je er graag bij.

FotograafFreddy DirickxTekstschrijverKim de Booij

Dit bericht delen