In Dienstverlening, Marketing, Personeel26 januari 20213 Minuten

Informatiespecialist/informatieanalist bij de overheid, iets voor jou?

Informatiespecialist/informatieanalist bij de overheid, iets voor jou? Zeeland Business is een inventieve netwerkorganisatie die steeds verder uitbreidt. Naast onze zakelijke […]

creatie

Informatiespecialist/informatieanalist bij de overheid, iets voor jou?

Zeeland Business is een inventieve netwerkorganisatie die steeds verder uitbreidt. Naast onze zakelijke producten en diensten, zoals een eigen zakenmagazine en (online) events hebben we een nieuw dienstverleningsconcept ontwikkeld: Zeeland Business WrX!

We plaatsen trainees die informatiespecialist/informatieanalist willen worden bij Zeeuwse overheden. Een informatiespecialist geeft mede vorm aan de informatiehuishouding van een organisatie. Is alle informatie goed gestructureerd en in de juiste systemen ondergebracht, dan wordt het mogelijk om analyses uit te voeren op die informatie en hiermee nieuwe kennis te vergaren. Dit is het einddoel van je opleidingstraject, dat begint met het opzetten en onderhouden van de informatie in front- en backofficesystemen, het bewaken van de kwaliteit, het maken van selecties welke informatie krachtens de AVG moet of kan worden vernietigd, het actualiseren en toepassen van nieuwe regelgeving die voortvloeit uit de digitale informatiestromen en zorgen voor een duurzame archivering. Wij combineren je werk met een opleiding, en zo leer je supersnel. Een dag per week is voor opleiding; vier dagen werk je in projecten.

We werken hierin samen met VHIC, een landelijk adviesbureau in informatiemanagement. Dit bureau verzorgt de opleidingen die je volgt. Bovendien krijg je een vakmatige coaching en bewaken we de afspraken met de organisatie waar je wordt geplaatst. Doelstelling van het traject is je een vaste baan te garanderen bij de organisatie waar je je traineeship hebt doorlopen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuw talent voor ons traineeship in de regio Goeree-Overflakkee en de Bevelanden: er komen enkele vacatures vrij die moeten worden ingevuld!

Wat zoeken we in jou?
– enthousiasme, leergierigheid, een open blik op de wereld
– de drive om steeds weer nieuwe dingen aan te pakken en de uitdaging met jezelf aan te gaan om je blijvend te verbeteren
– analytisch en relativerend vermogen
– je kunt jezelf helder uitdrukken in woord, beeld en geschrift
– integriteit en betrouwbaarheid
– inzet en doorzettingsvermogen
– een HBO werk- en denkniveau, affiniteit met wat de overheid beweegt en hoe zij werkt.

Wat wij jou bieden:
– een intensieve opleiding tot adviseur recordmanagement
– salaris op marktconform niveau
– werkervaring
– een gratis opleiding: de leergang Strategisch Informatie- en Recordmanagement
– coaching door iemand die doorkneed is in het vak
– een vast dienstverband ná je traineeship

Reageren
Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie en CV t.a.v. Ad van Heijst (info@zeelandbusiness.nl).

Goed om te weten…
In de toekomst hebben we meerdere plaatsingsmogelijkheden! Stuur alvast je CV door. Ad zal dan snel contact met je opnemen.

1-2-2021

Dit bericht delen