In Facilitair, Tech4 augustus 20222 Minuten

Supersnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Vlissingen en gemeente Borsele

Vlissingen en gemeente Borsele Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Kenniswerf, Poortersweg, Vrijburg, Baskensburg I, Souburg en Buitenhaven in Vlissingen, […]

Glasvezel

Vlissingen en gemeente Borsele

Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Kenniswerf, Poortersweg, Vrijburg,
Baskensburg I, Souburg en Buitenhaven in Vlissingen, Noordzak en Noordlandseweg in Heinekenszand en op het bedrijventerrein in ’s Gravenpolder kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 8 oktober 2022 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen in Vlissingen en gemeente Borsele.

Nieuw netwerk

In Goes legt DELTA Netwerk op dit moment al een nieuw glasvezelnetwerk aan en zij wil nog veel meer bedrijventerreinen in Zeeland wil voorzien van gigasnel en betaalbaar glasvezelinternet.

Voor iedereen bereikbaar

“Wij vinden het belangrijk dat supersnel en betaalbaar internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Ook de woningen op de geselecteerde bedrijventerreinen nemen we mee inclusief een aanbod voor telefonie en televisie. Laten we er samen voor zorgen dat ook jullie binnenkort aangesloten worden op ons glasvezelnetwerk. Met elkaar, voor elkaar!” aldus Thomas Vernee, Project Manager DELTA Netwerk.

Samenwerking

Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Door samenwerking met diverse telecomaanbieders uit de regio zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van de geselecteerde bedrijventerreinen in Vlissingen en gemeente Borsele binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.

Wilt u weten of glasvezelinternet via DELTA Netwerk voor u beschikbaar komt? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zeeland. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Zeeland.

Dit bericht delen