In Events29 april 20212 Minuten

Save the date: Roetsjbaan online 2021

Zeeuwse studenten komen veelal na hun studie niet meer terug naar Zeeland en in Zeeuws Vlaanderen ligt dit percentage nog […]

Roetsjbaan

Zeeuwse studenten komen veelal na hun studie niet meer terug naar Zeeland en in Zeeuws Vlaanderen ligt dit percentage nog hoger dan de rest van Zeeland. En dat terwijl er juist in Zeeuws-Vlaanderen een groot aantal vacatures openstaat. Of het nu gaat om de bouw, techniek, industrie, zorg, recreatie of het onderwijs, in veel sectoren zijn ook in Coronatijd nog veel mogelijkheden. Om deze reden organiseren Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management kring Zeeuws Vlaanderen op 27 mei de Online Roetsjbaan 2021.

 

Zeeland is een prachtige provincie om te wonen, werken en te recreëren. Zeeland heeft niet alleen veel banen vrij op alle niveaus en sectoren, maar het biedt ook een fijne plek om te wonen. Waar de randstad volloopt, is Zeeland open en vrij van alle kanten met alle voorzieningen om je heen.

De Online Roetsjbaan 2021 is een online jongerenevent event met kennis, inspiratie en de mogelijkheid om in contact te komen met werkgevers uit geheel Zeeuws Vlaanderen.

Voor wie?

Roetsjbaan 2021 is een online event voor werkgevers en young-professionals in de regio Zeeuws Vlaanderen. Werkgevers kunnen via het evenement in contact komen met jongeren voor hun stageplekken en vacatures. Het evenement is met name bedoeld voor studenten, afstudeerders en starters op de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een stageplek of mooie eerste of tweede baan.

Programma

Het evenement bestaat uit een interactieve talkshow over uiteenlopende onderwerpen. Diverse werkgevers en young professionals uit de regio komen hierbij aan het woord. Daarnaast zal een interactieve kennisquiz de aanwezige deelnemers toetsen op hun kennis van Zeeland. Maar de kern van het event wordt gevormd door aan de hand van speeddate sessies jongeren in rap tempo kennis te laten maken met zoveel mogelijk werkgevers uit de regio.

Er zijn tal van bedrijven met uiteenlopende vacatures. Alle ruimte dus voor goed opgeleide en gemotiveerde mensen om hun carrière te (door-)starten.

Aanmelden

Er zit veel toekomst in Zeeuws-Vlaanderen, dus je mag dit evenement gewoon niet missen! En het mooie is, het is nog geheel gratis ook! Geef je ook op via: https://rootzz.nl/events/roetsjbaan-online-2021

29/4/2021

Dit bericht delen