In Events, Inspiratie, Personeel, Persoonlijke ontwikkeling26 mei 20212 Minuten

Op zoek naar een eerste baan of stageplek? Neem deel aan Roetsjbaan online 2021!

Een informele manier om online kennis te maken met diverse interessante bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen. Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management kring […]

Roetsjbaan

Een informele manier om online kennis te maken met diverse interessante bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen.

Rootzz Zeeuws-Vlaanderen en Jong Management kring Zeeuws-Vlaanderen organiseren op donderdag 27 mei “Online Roetsjbaan 2021”. Een evenement waarbij alle deelnemende studenten en young professionals tijdens een 6 minuten durende speed-date gematched worden met de deelnemende bedrijven. De avond wordt verder afgewisseld met presentaties, quizzen en muzikale intermezzo’s van de band Gin & Juice.

De te winnen quiz-prijzen zijn speciaal afgestemd op het jonge publiek en worden aangeboden door lokale ondernemers. De hoofdprijs is een overnachting op het strand, aangeboden door Strandcamping Groede! Verder kan men ook nog een diner bij restaurant ’t Zusje uit Terneuzen winnen of een laptop van IT-bedrijf iVenture uit Breskens.

Lokale ondernemers en Provincie Zeeland centraal

Om half 8 start Simon de Clerck de talkshow waarin onder andere Provincie Zeeland, Cows & Stars, Werk & Vakmanschap, Trinseo en Unitron met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen zoals; ondernemen in Zeeland, werken in onze provincie en wonen in de Zeeuws-Vlaamse regio.

Op deze manier biedt Roetsjbaan niet alleen een mogelijkheid om jongeren in contact te brengen met bedrijven uit de regio, het biedt tevens ook een podium aan organisaties om zichzelf bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen.

Er zijn tal van bedrijven met uiteenlopende vacatures. Alle ruimte dus voor goed opgeleide en gemotiveerde mensen om hun carrière te (door-)starten.

Voor wie?

Roetsjbaan 2021 is een online event voor werkgevers en young-professionals in de regio Zeeuws-Vlaanderen. Werkgevers kunnen via het evenement in contact komen met jongeren voor hun stageplekken en vacatures. Het evenement is met name bedoeld voor studenten, afstudeerders en starters op de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een stageplek of mooie eerste of tweede baan.

Aanmelden

Er zit veel toekomst in Zeeuws-Vlaanderen, dus je mag dit evenement niet missen! En het mooie is, het is nog geheel gratis ook! Geef je ook op via: https://rootzz.nl/events/roetsjbaan-online-2021

26-5-2021 | 09.53

Dit bericht delen