In Personeel4 mei 20223 Minuten

De nieuwe gezichten bij Zeeland Business media

Het afgelopen jaar is er bij Zeeland Business hard gewerkt aan de ontwikkeling van zowel het magazine als de verdere […]

Het afgelopen jaar is er bij Zeeland Business hard gewerkt aan de ontwikkeling van zowel het magazine als de verdere verbreding van het communicatieplatform. Onze eindredacteur Bert van Leerdam heeft besloten het iets rustiger aan te gaan doen en zijn activiteiten voor Zeeland Business te beëindigen. Wij willen hem hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet voor ons blad en tijdens onze netwerkevents.

ZB Media in 2022
Ons team is op de achtergrond hard bezig geweest met de ontwikkelingen naar 2022. We gaan met het magazine inzetten op informatieve achtergrondartikelen rondom de economische ontwikkelingen in onze mooie provincie. Ons ultieme streven is dat jij als lezer meer dan ooit uitkijkt naar nieuwe uitgaven om je te laten inspireren en informeren. Daarnaast helpen wij bedrijven aan hun zichtbaarheidsdoelstellingen door het aanbieden van een multimedia mix aan off- en online plaatsingsmogelijkheden. Dit strekt verder dan alleen tekst en foto. We zetten dit jaar ook vol in op andere vormen van marketingcontent, zoals kennis webinars, online talkshows, informatieve podcasts en ondersteunende videocontent.

Nieuwe gezichten
In deze eerste editie van het nieuwe jaar stellen wij graag twee nieuwe gezichten aan je voor. Makkelijk te onthouden namen: Kees en Kees. Zij zullen zich voornamelijk focussen op de totstandkoming van Zeeland Business magazine in 2022. Kees Griep is sinds oktober 2021 Accountmanager bij Zeeland Business. Kees is een bekend gezicht in Zeeland. Velen kennen hem als ijscoman met zijn opvallende Zeeuwse ijswagen. Ook is hij 5 jaar als Accountmanager verbonden geweest aan Wilthagen bv in Tholen, de producent van het bekende Knabbelspek en natuurlijk de Zeeuwse Kroepoek. Vanuit z’n grote zakelijke netwerk zal hij Zeeuwse bedrijven benaderen, die via Zeeland Business hun naamsbekendheid en/of hun product willen promoten om meer succesvol te kunnen opereren in het Zeeuwse.

De andere Kees is Kees van ’t Zelfde. Hij woont sinds 13 jaar in Zeeland. In Zierikzee om precies te zijn. Kees van ’t Zelfde is gepokt en gemazeld in de wereld van nieuwsvoorziening (werkte 19 jaar in de krantenwereld. O.a. voor Dagblad De Rotterdammer, dagblad TROUW, de Volkrant en Het Parool), marketing en communicatie (was mede-eigenaar van communicatiebureau Adlanta Communications en KKBR Retail en werkte er als account en media-director voor grote landelijke retailers) en uitgeefwereld in business-to-business communicatie (zo was hij onder meer 25 jaar uitgever van zakenmagazine Rijnmond Business en organiseerde hij congressen en evenementen). Sinds 1 november is hij als bladmanager verbonden aan Zeeland Business en is hij, samen met Kees Griep, verantwoordelijk voor de klantcontacten en de realisatie van ZB magazine.

Kees van tZelfde

Redacteur: Tim van den Berg
Fotograaf: Zeeland Business

Dit bericht delen