In Events3 september 20211 Minuten

Netwerkbijeenkomst Your Surprise | 28 september

Netwerk is 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 die je als ondernemer kunt hebben. Dankzij een mooi, groot, behulpzaam en professioneel […]

Your suprise

Netwerk is 𝐞𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐚𝐧𝐠𝐫𝐢𝐣𝐤𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧𝐠𝐞𝐧 die je als ondernemer kunt hebben. Dankzij een mooi, groot, behulpzaam en professioneel netwerk kun pas echt 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐢 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐬𝐞𝐫𝐞𝐧 met je bedrijf!
Sluit een keer aan als introducee tijdens de netwerkbijeenkomst bij Your Surprise op dinsdag 28 september in Zierikzee! Enthousiast geworden? Dan kan je altijd nog kiezen om lid te worden van het ZB Netwerk.

Over YourSurprise
Sinds 13 juni 2005 kunnen Wouter de Vries en Gerbrand Verton zich eigenaar noemen van dit mooie Zeeuwse bedrijf!
Inkoop, productie, klantenservice, marketing; ze hebben het allemaal zelf gedaan. Wanneer je op zoek bent naar een gepersonaliseerde geschenken of diensten komt YourSurprise gelijk bovenaan te staan. Maar ze doen veel meer dan dat. Geven en geschenken ontvangen gaat niet alleen over het cadeau zelf, maar over de gedachte en het gevoel erachter. Het draait allemaal om aandacht. De diepere betekenis, de timing. Al deze dingen komen samen om de gevoelde emoties te creëren door de ontvanger.

Facts:
– Er worden 2.075.000 geschenken verzonden per jaar
– Er werken 190 medewerkers
– Er worden maximaal 29.500 bestellingen per dag verzonden

Meer info en aanmelden? Klik hier!

Dit bericht delen