In Events, Recap6 september 20212 Minuten

Fotoverslag netwerkbijeenkomst LIMA Beach Goes

Afgelopen donderdag, 2 september 2021, vond er een mooie zonnige netwerkbijeenkomst plaats bij LIMA Beach in Goes. We kijken terug […]

Lima

Afgelopen donderdag, 2 september 2021, vond er een mooie zonnige netwerkbijeenkomst plaats bij LIMA Beach in Goes. We kijken terug op een geslaagde netwerkavond!

Programma

17.30Inloop
18.00Welkom Marc Volleman + Tim van den Berg
18.05Spreker 1: Reza Geleedst (Lima Beach + Festive events)
18.20Dineren + netwerken
19.15Spreker 2 t/m 4: Nieuwe netwerkleden aan het woord
19.30Spreker 5: Carla Ruben- Verplanke (RNV coaching)
– Over stress en burn-out op de werkvloer
19.50Vrij netwerken
21.30Afsluiting

Sprekers

– Reza Geleedst (LIMA Beach Goes + Festive Events)
“Vanaf mijn 18e actief als ondernemer in de evenementenbranche. Toen ik in 1994 mijn eerste ‘echte’ evenement organiseerde leerde ik al vrij snel dat het een dynamische maar kwetsbare branche is. Dat je afhankelijk bent van een goede samenwerking met overheid en het bedrijfsleven, naast natuurlijk de consument die je aan wilt spreken met je evenement. Met een solide bedrijf als we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd ben je uiteraard ook niet bestand tegen het geweld van het covid virus, echter door jarenlang investeren in je publiek, partners en relaties merk je dat je met de dynamiek van de onderneming nog wel eens sterker uit deze situatie kan komen.
Voor mij zijn evenementen dan ook geen keuze, het is mijn roeping, het is wie ik ben. Dat maakt ook dat er altijd in oplossingen gedacht moet worden. Uiteraard is dat niet vanzelfsprekend in sommige vallen, maar wel noodzakelijk.”

– Carla Ruben-Verplanke (RNVcoaching)
Een burn-out. Iets wat (helaas) veel voorkomt. Hoe herken je stress bij je medewerkers of bij jezelf? Waar moet je op letten? Hoe vaak komt het voor op de werkvloer? En hoe kan je het voorkomen? Carla Ruben-Verplanke van RNV coaching vertelt je hier graag meer over tijdens de netwerkbijeenkomst bij LIMA Beach in Goes.

-Nieuwe netwerkleden aan het woord
Nieuwe netwerkleden komen kort aan het woord. Wie zijn ze, wat doen ze en wat hebben ze jou te bieden?
* Nitin Weezepoel (Fire & Rescue Control Zeeland + Security plus, maatwerk in BHV)
* Arie-Geert Jongeneel (Communicatietrainingsbureau BSIEC)
* Annelies Meijers (AM Kwadraat)

 

Foto’s

Dit bericht delen