Stefan Dekker

Stefan Dekker

Als lichtspecialist helpt LuxImprove ondernemers met het faciliteren van de overstap naar duurzame (licht)oplossingen. Hiervoor werken wij samen met een landelijk netwerk aan (licht- en installatie)partners.
LuxImprove is door onder andere Vattenfall, DELTA Energie en Klimaatroute (Essent) geselecteerd om haar klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) te helpen bij het verduurzamen van hun verlichting. Samen creëren wij een omgeving die toekomstbestendig is voor het bedrijfsleven, de samenleving en het milieu.

Van plan tot realisatie gaat LuxImprove als totaalontzorger oplossingsgericht te werk in alle facetten van licht en lichtbeleving. Door onze krachten te bundelen leveren wij een positieve bijdrage in het waarborgen van een duurzame toekomst.
Onze merkonafhankelijke (licht)expertise maakt dat we zonder beperkingen onze creativiteit en kennis in kunnen zetten. Dit zorgt uiteindelijk niet alleen voor een lager energieverbruik, maar ook voor een verbetering van het (werk)comfort en de totaalbeleving.

Op ons (licht)advies kunt u bouwen
✔ Brede expertise in iedere branche, van industrie tot de zorg;
✔ Merkonafhankelijk advies voor elk verlichtingsvraagstuk;
✔ Volledige ontzorging van inventarisatie tot oplevering;
✔ Direct inzicht dankzij onze lichtplannen, calculaties en 3D-beelden;
✔ De mogelijkheid om budget-neutraal te investeren.

Logo Luximprove
Terug naar leden