Lyn Productions

Hey! Ik ben Lidia van Lyn Productions, fotograaf en vormgever. Vanuit passie en het helpen van veel bekenden, begon ik in 2022 met creatief bureau Lyn Productions. Ik doe zakelijke fotografie, event fotografie en video. Daarnaast maak ik het pakket compleet met het ontwerpen van je huisstijl, logo en website. Lyn Productions staat voor persoonlijke aandacht en laagdrempelig contact.

Fotografie en Video I Als fotograaf heb ik meer dan 10 jaar ervaring met portretfotografie en eventfotografie. Ik ben gevoelig voor sfeer en stel je snel op je gemak, wat zorgt voor ontspannen foto’s. Fotografie en video kan een belangrijk onderdeel zijn van je bedrijf als je visueel aanwezig wil zijn op verschillende kanalen. Samen kijken we naar de beste locaties en fotografie die past bij je huisstijl.

Vormgeving en Webdesign I Je huisstijl is de verbinding tussen jou en je klant, maar soms is het moeilijk om zelf te bedenken hoe dat er dan uit ziet. Lyn Productions helpt je om die verbinding te maken. Een logo wat klopt, kleuren die uitstralen wat je doet en daarmee jouw ideale klant aantrekken.
Samen brengen we jouw verhaal in beeld. Kom voor kennismaking en voor het maken van een gratis profielfoto langs bij De Zeeuwse Ondernemersdag op 4 april.

Terug naar Zeeuwse Ondernemersdag