Colsen Adviesburo voor Milieutechniek BV logo

Colsen Adviesburo voor Milieutechniek BV

Colsen is een innovatief familiebedrijf. Al meer dan 30 jaar werken we aan innovatie oplossingen op het gebied van water, energie en milieu.

De wereld is continu in ontwikkeling en vraagt nadrukkelijk om oplossingen. Overal om ons heen ontstaat schaarste in grondstoffen, schoon water en energie en is er behoefte aan efficiëntie en duurzaamheid. Nationaal en internationaal, van industrie tot overheid... in iedere sector liggen er kansen op het gebied van water, duurzame energie en milieu. En die kansen, willen wij als Colsen graag benutten. Daarom ontwikkelen wij technologie en leveren we installaties, producten en diensten die altijd positief bijdragen aan het milieu.

Ecologisch én economisch voordeel
Innovatie helpt ons bij het ontwikkelen van ingenieuze waterzuiveringssystemen, biogasinstallaties, en installaties voor mestverwerking. Daarnaast leveren we diensten op het gebied van milieuvergunningen. Onze vindingrijkheid biedt kansen in het creëren van schone, duurzame energie of nieuwe grondstoffen. En al die technische oplossingen... maken we passend voor specifieke productieprocessen. Zo kunnen we samen werken aan ecologisch én economisch voordeel. Met andere woorden: we creëren milieu-impact met een optimaal financieel resultaat voor onze klanten.

Bekijk hier de finalistenvideo van Colsen.