In Transport & industrie, Uitgelicht26 juni 20232 Minuten

Jubileum! EDW Autolease rijdt vol energie de toekomst tegemoet.

‘Zakelijke lease voor ondernemers, door ondernemers.’ Dat is de visie waarmee EDW Autolease in 2003 startte. Deze maand markeert een […]

‘Zakelijke lease voor ondernemers, door ondernemers.’ Dat is de visie waarmee EDW Autolease in 2003 startte. Deze maand markeert een feestelijke mijlpaal voor het familiebedrijf, want ze vieren hun 20-jarig bestaan. Met vier vestigingen en een nieuwe website is EDW Autolease er volledig op gericht om met name zelfstandigen en het MKB te voorzien van leaseoplossingen op maat. Nu en in de toekomst!

Korte terugblik op 20 jaar

In de afgelopen twee decennia heeft EDW Autolease zich landelijk ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van financial lease. Emiel de Waal startte het bedrijf in 2003 als een eenmanszaak in Maassluis. Met een mentaliteit van schouders eronder en aanpakken heeft EDW Autolease sindsdien grote stappen gezet.

Dit resulteerde in 2012 in de oprichting van vestiging Rijnmond door Cor in ’t Veld. In 2015 werd EDW Finance opgericht, bedoeld voor uitdagende financieringsaanvragen. Datzelfde jaar begon Frank Spillenaar vestiging het Groene Hart, waar Evert de Boer eveneens een vertrouwd gezicht is.

Een echt familiebedrijf

Als familiebedrijf heeft EDW Autolease ruimte gecreëerd voor de volgende generatie. De onderneming hecht veel waarde aan vertrouwen en samenwerking, en het is dan ook geen verrassing dat verschillende zonen van de vennoten nu actief betrokken zijn bij het bedrijf en een belangrijke rol spelen in de landelijke bedrijfsvoering.

Innovatie als belangrijke pijler

Door gezamenlijke inspanningen ontstaan er steeds innovatieve ideeën en heerst er een sterke drive. In 2020 werd een rekentool en lease portaal ontwikkeld, waarmee klanten sneller en beter voorzien worden van een passende lease-oplossing. Dit toont de voortdurende inzet van EDW Autolease om de dienstverlening te verbeteren.

Emiel de Waal zegt hierover: “Bij ons draait het om de klant en niet om de financiering of de auto. Daarom is iedere ondernemer welkom en bedienen wij de totale markt.”

Nieuwe website

In 2023 heeft EDW Autolease een complete re-branding doorlopen. Het logo en de huisstijl zijn vernieuwd, waardoor een uitstraling is gecreëerd die past bij de groei van het bedrijf. De gloednieuwe website biedt gebruiksgemak, toegang tot berekeningen en informatie over diverse leaseoplossingen. Hiermee is EDW Autolease klaar voor de toekomst.

Dit bericht delen