In Events, Inspiratie, Personeel17 oktober 20223 Minuten

Inspiratiebijeenkomst HR Netwerk Zeeland op donderdag 10 november

Heeft HR nog toekomst? Heeft HR nog wel toekomst? Een terechte vraag, want HR zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden om […]

Heleen Mes

Heeft HR nog toekomst?

Logo HR NZHeeft HR nog wel toekomst? Een terechte vraag, want HR zal zichzelf opnieuw moeten uitvinden om van waarde te blijven in de toekomst.
Wat zijn de toekomstige HR-onderwerpen, functies, rollen en processen en waar moet de focus liggen? Op deze vragen zal op donderdag 10 november een antwoord worden gegeven tijdens de inspiratiesessie van HR Netwerk Zeeland op de Contacta in Goes. Thema van de avond is: “HR van de Toekomst”. Het event is bedoeld voor alle Zeeuwse HR-betrokkenen die graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op HR-gebied, maar zeker ook voor werkgevers en manager die nog beter in willen spelen op deze ontwikkelingen. Samen met HR-expert Heleen Mes gaat HR Netwerk Zeeland dieper in op de toekomst en de uitdagingen van HR.

Heleen Mes is oprichter van HXWork – Human Experience of Work (employee journey consultancy, projectmanagement en masterclasses). Ze is thought leader en HR influencer in innovatief HR, werkgeluk, employee experience en design. Haar missie is om van iedere werkgever een topwerkgever te maken. Zij is co-auteur van Employee Experience – Happy people, better business dat werd genomineerd voor Managementboek 2019. Heleen bereikte eerder als HR-directeur met twee werkgevers een top 10-positie Beste Werkgever, certificering als Top Employer en een finaleplaats als HR Proffie. Naast haar werk voor HXWork werkt Heleen ook als executive en HR-coach en als lid van de Raad van Commissarissen voor (potentiële) topwerkgevers. Zij schrijft voor diverse (HR-)sites en leverde bijdragen aan boeken als Handboek Werkgeluk (2020), HRagenda 2019, Het Nieuwe Beoordelen (2017) en Het Prestatiemenu (2021).

Ben jij al klaar voor de toekomst? Dit event is kosteloos voor leden van HR netwerk Zeeland. Aanmelden kan via deze link.

Nog geen lid? Meld je dan hier gratis aan en blijf gelijk ook op de hoogte van alle Zeeuwse ontwikkelingen op HR-gebied.

Programma

Inloop: vanaf 17.45 uur
Aanvang: 18.00 uur
HR Netwerk Zeeland zorgt voor eten en een netwerkborrel!
Einde programma: 20.30 uur

Locatie: Zeelandhallen Goes

De bijeenkomst “HR van de Toekomst” is gratis voor leden van HR Netwerk Zeeland, incl. gratis toegang tot Contacta.

(Parkeren bij de Zeelandhallen is op eigen kosten.)

Dit bericht delen