In Personeel, Tech27 oktober 20212 Minuten

Incomme Zuidwest: Haalt het maximale uit jouw HR-software!

Wil je overstappen van salarispakket? Ben je op zoek naar ondersteuning of advies op het gebied van salarisadministratie? Of wil […]

Incomme Zuidwest

Wil je overstappen van salarispakket? Ben je op zoek naar ondersteuning of advies op het gebied van salarisadministratie? Of wil je het maximale uit jouw HR-software halen? Dan ben je bij Incomme aan het juiste adres: de Zeeuwse sparringspartner voor HR en Salaris.

Incomme is een gespecialiseerd automatiseringsadviesbureau op het gebied van HR en salaris en gecertificeerd implementatiepartner van verschillende gerenommeerde softwareleveranciers. Wij beschikken over een zeer ruime met verschillende HR- en salarissystemen. Hierdoor kan Incomme snel adviseren welk HR- of salarispakket het beste bij jouw organisatie past. Wij kunnen ook zorgdragen voor de implementatie en de HR- en salariscollega’s trainen.
Daarnaast kan Incomme jouw bedrijf verder helpen door het personeelsprocessen optimaal te automatiseren, zodat je altijd in-control blijft. Dit bespaart tijd en geld, maar biedt bovenal meer inzicht en zorgt voor een gegarandeerd efficiencyvoordeel van 25%.

Nu ook in Zeeland
Vanaf dit jaar heeft Incomme een vestiging in Zeeland: Incomme Zuidwest. Hierdoor staat Incomme dichtbij, kan er snel geschakeld worden en zijn de lijnen kort. Jan Willem Poortvliet van Incomme Zuidwest is een ervaren Zeeuwse salarisexpert. Vanuit de vestiging in Middelburg staat hij samen met zijn collega’s klaar om Zeeuwse bedrijven kennis te laten maken met de salaris- en HR expertise van Incomme. “Ik kijk ernaar uit om klanten verder te helpen op het gebied van HR en salaris. Daarom garandeer ik 25% efficiencyvoordeel binnen 8 maanden door onze implementatieconsultancy.”

Meer weten over hoe je 25% efficiencyvoordeel kan bereiken? Let’s connect en mail naar jwp@incomme.nl of bel naar 06-18211367. Nog wat extra informatie nodig? Bezoek dan onze website www.incomme.nl/zuidwest.

Dit bericht delen