In Inspiratie, Persoonlijke ontwikkeling8 januari 20213 Minuten

Help het coronavirus terugdringen

Kom nu in actie Het terugdringen van het coronavirus verloopt zeer moeizaam en er is nog steeds een grote druk […]

Kom nu in actie

Het terugdringen van het coronavirus verloopt zeer moeizaam en er is nog steeds een grote druk op de zorg. Minister Hugo de Jonge benadrukte op tv nog maar eens het maatschappelijk belang van het laten testen bij klachten. Gelukkig stijgt de testcapaciteit en mensen met een negatieve testuitslag kunnen gerustgesteld en snel weer aan het werk. Veelal zijn de kosten van sneltests aanzienlijk. Dit is volgens Jeroen de Jong, directeur van SpoedtestCorona, niet nodig. Hij opende kortgeleden op het parkeerterrein van het Van der Valk Hotel in Ridderkerk een sneltest-straat.

Efficiënt, veilig en betaalbaar
De Jong: “Wij werken met een door het ministerie van V,W&S goedgekeurde test. Al ons personeel is medisch geschoold en alleen de aanwezige arts mag een diagnose stellen als de test is uitgevoerd. Onze sneltest kost 49 euro en de testuitslagen worden efficiënt en binnen 20 minuten automatisch via e-mail aan de geteste personen gestuurd. Daarnaast worden, vanuit ons slimme platform, regionale gezondheidsinspecties, zoals de GGD, direct op de hoogte gesteld van de resultaten.” Bij alle sneltest-straten van SpoedtestCorona verzorgt gecertificeerd personeel de officiële ID controle en is een veiligheidsteam aanwezig. Op het terrein van het Van der Valk Hotel zijn inmiddels al vele sneltesten afgenomen.

SpoedtestCorona ondersteunt de Voedselbank
Ondernemer Kees van ’t Zelfde  brengt SpoedtestCorona graag onder de aandacht bij collega ondernemers. Van ’t Zelfde: “Dit virus kunnen we alleen bedwingen als we er met z’n allen werk van maken. Er zijn al heel veel mensen door overleden. Anderen ondervinden langdurig lichamelijke klachten. Maar het brengt ook de economie enorme schade toe. Veel bedrijven, organisaties en verenigingen zijn al in de problemen geraakt, of zullen de nare gevolgen voor hun organisatie gaan ondervinden. Het is nu dan ook zaak om er serieus werk van te maken. SpoedtestCorona is niet alleen een betrouwbare organisatie, maar ze werken snel en zijn met 49 euro voordelig. Bovendien ondersteunen ze ook nog eens de FoodCompany (Voedselbank) in Ridderkerk.”

De eerste teststraat van SpoedtestCorona is te vinden op het terrein van het Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1 in Ridderkerk, vlak naast de A15. Voor meer informatie en het aanvragen van een sneltest kijk op: https://www.spoedtestcorona.nl/.

Dus heb je zelf of een van je medewerkers klachten, aarzel dan niet en ga naar de snelteststraat van SpoedtestCorona! Zo help je mee om dit bijzonder vervelende en al veel te lang rondwarende virus terug te dringen.

SpoedtestCorona
www.spoedtestcorona.nl
info@spoedtestcorona.nl

Bron: Zeeland Business magazine 4 – 2020

Dit bericht delen