In Dienstverlening, Economie, Innovatie27 september 20212 Minuten

GrensMatch is genomineerd voor de Grenslandprijs!

Dat GrensMatch een succes is weten we inmiddels allemaal. Met onze recentelijke uitbreiding naar Duitsland zijn we genomineerd voor de […]

Grensmatch

Dat GrensMatch een succes is weten we inmiddels allemaal. Met onze recentelijke uitbreiding naar Duitsland zijn we genomineerd voor de Grenslandprijs!

Nederland en Noordrijn-Westfalen werken steeds intensiever met elkaar samen. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij de onderwerpen arbeidsmarkt, mobiliteit, onderwijs, veiligheid en de aanpak van de corona-pandemie. Samenwerken doen we op allerlei niveaus, onder meer tussen bewoners, bedrijven en overheidsinstellingen.

Innovatieve projecten die de buurlanden dichterbij elkaar brengen en houden verdienen extra aandacht. Daarom wordt op 30 september 2021 tijdens de Grenslandconferentie in Enschede voor de tweede maal de Grenslandprijs uitgereikt. Voor de prijs komen projecten in aanmerking die zich op bijzondere wijze inzetten voor grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en Noordrijn-Westfalen. De projecten laten zien dat ze de onderlinge verschillen weten te overbruggen en zo nader tot elkaar komen. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury die bestaat uit mensen die zich persoonlijk ook inzetten voor grensoverschrijdende samenwerking tussen Nederland en Duitsland.

Een onafhankelijke vakjury kiest de winnaar van 2021 . De jury bestaat uit:
Anouk Bollen, directeur van ITEM (Institute for Transnational and Euregional Cross Border Cooperation and Mobility) aan Maastricht University.
Werner Schaurte-Kuppers, voorzitter van de Duits-Nederlandse Handelskamer.
Merlijn Schoonenboom, journalist, historicus en auteur.

We zijn ontzettend trots op deze finaleplek! Duim jij met ons mee voor de winst?

Met vriendelijke groet namens GrensMatch,
Susanne Besseling, Minouche den Doelder en Lilian Troy
info@grensmatch.com | www.grensmatch.com

PS. wist je dat GrensMatch helemaal vernieuwd is? Check nu: www.grensmatch.com

Publicatiedatum: 27/9/2021 | 10.55

Dit bericht delen