In Innovatie, Inspiratie, Persoonlijke ontwikkeling, Webinar14 januari 20211 Minuten

Gratis webinar: Managed detection and first response

Cyberaanvallen nemen toe en worden steeds geavanceerder. In veel gevallen zitten hackers al langere tijd in het netwerk alvorens de […]

Cyberaanvallen nemen toe en worden steeds geavanceerder. In veel gevallen zitten hackers al langere tijd in het netwerk alvorens de daadwerkelijke aanval plaatsvind. Met de Managed Detectie & first Response dienst (MDR) van Nemesys en EYE Control is dit verleden tijd. Wij monitoren 24/7 het netwerk en acteren pro-actief bij verdacht gedrag, door direct in te grijpen. Wij werken hiervoor samen met EYE Control, wat is opgericht door vijf digitale specialisten van de AIVD en de MIVD.

Een unieke propositie omdat het een Enterprise oplossing is die voor het MKB beschikbaar wordt gemaakt. Veel organisaties hebben zelf de tijd en resources niet om de digitale omgeving 24/7 te beschermen. Met deze dienst krijgt jouw organisatie de expertise in huis, zonder daar zelf voor te hoeven investeren!

NEMESYS NODIGT JOU UIT!

Op dinsdag 2 februari van 10:00 tot 11:00 uur geven Christian Boertje (Nemesys) en Vaisha Bernard (EYE Control) een webinar. Tijdens dit webinar vertellen we je meer over de oprichting van EYE Control, de unieke samenwerking met Nemesys en de werking van Managed Detection and first Response.

Mis het niet! Meld je direct aan: https://www.nemesys.nl/aanmelden-webinar-mdr

Dit bericht delen