Zeeuws Familiebedrijf van het jaar 2015

Datum2015


Paree BV Electro-Telecom uit ‘s-Heerenhoek mag zich een jaar lang Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar noemen.Van de finalisten kwam Paree maandagavond tijdens een gala-bijeenkomst in de Vlissingse bioscoop Cinecity als winnaar uit de bus. De verkiezing was op touw gezet door Zeeland Business, Baker Tilly Berk Accountants & Belastingadviseurs Goes, de Zeeuwse Rabobanken en Film by the Sea.
Uit ruim honderd inzendingen waren vijf finalisten geselecteerd. Naast Paree waren dat Auto Kuzee B.V, Bakker Boer, Vervaet (Biervliet) en Airpack Netherlands BV. Deze finalisten werden gekozen op basis van historische en maatschappelijke waarde, innovatie en het belang voor de Zeeuwse economie. Vorig jaar won Bouwbedrijf Fraanje uit Lewedorp.

Paree kreeg lof voor haar automatiseringspakket voor fabrieken, dat ook in het buitenland aftrek vindt. Daarnaast heeft een bedrijf een totaaloplossing bedacht voor digitale zorgvoorzieningen, inclusief een leaseconstructie zodat het niet te duur wordt klanten.

Paree kreeg onder meer 2500 euro aan reclamebudget dat bij Omroep Zeeland kan worden besteed. Een trotse algemeen directeur Peter Paree liet weten dat zijn bedrijf eenzelfde bedrag doneert voor de opvang van vluchtelingen uit onder meer Syrië.

Sfeerimpressie van dit afgelopen event

Bekijk hier de vorige edities van Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar

Alle edities Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar