In Events, Start-ups5 januari 20233 Minuten

Starter of ZZP’er? Meld je aan voor de Zeeuwse Ondernemersdag

Op dinsdag 4 april wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers georganiseerd bij […]

Zeeuwse Ondernemersdag

Op dinsdag 4 april wordt het kennis-, inspiratie- en netwerkevent voor alle starters, ZZP’ers en small business ondernemers georganiseerd bij het Omnium in Goes. Mogelijk gemaakt door de Bevelandse gemeenten en Zeeland Business.

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je terecht bij de Zeeuwse ondernemersdag. Met allerlei enthousiaste ondernemers uit jouw regio. Ga netwerken, bezoek de markt en laat je inspireren tijdens de speed meet-ups, seminars en workshops. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Het kost je niks meer dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Ervaren lokale ondernemers staan speciaal voor jou met kennis en kunde op de Zeeuwse Ondernemersdag. Tijdens de Ondernemersmarkt kun je ze al je vragen stellen, waar jij nog antwoorden op zoekt. Met hun kennis en ervaring van ondernemerschap in jouw regio, helpen ze je graag verder. De gehele avond is het mogelijk om deel te nemen aan diverse meet-ups. Je raakt in korte tijd geïnformeerd over enkele belangrijkste onderwerpen van het starten van een eigen bedrijf.
Bezoek daarnaast ook diverse presentaties en workshops, erg leuk én leerzaam.

Waarom een Ondernemersdag? 

Uit onderzoek blijkt dat veel startende ondernemers of ZZP’ers na enkele jaren hun bedrijfsactiviteiten alweer staken. Het ontbreken van de juiste kennis en advies ligt hier vaak aan ten grondslag.
De Zeeuwse Ondernemersdag biedt een avond vol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden zodat je als starter goed op weg geholpen wordt met raad en daad. En dit alles binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap.
 
De Ondernemersdag is ook ingericht voor alle ZZP’ers en eigenaren van een kleine onderneming die al langer bestaan. Wellicht loopt je als ondernemer weer tegen nieuwe vragen aan. Ook dan is de Ondernemersdag meer dan geschikt om te bezoeken.

Meer informatie
Wil je meer informatie over dit evenement, zoals welke kennispartners aanwezig zijn? Je vindt het hier

Direct aanmelden?
Dat kan hier.

Wil jij een stand bemannen tijdens de Startersdag? Of wil je een seminar geven?

Neem dan contact met ons op!

Dit bericht delen