In Personeel, Webinar21 oktober 20213 Minuten

Crossborder congres gaat online!

Crossborder Congres gaat online door op 23 november Op dinsdag 23 november (Terneuzen) en/of donderdag 25 november (Etten-Leur) hadden wij […]

Crossborder Congress

Crossborder Congres gaat online door op 23 november
Op dinsdag 23 november (Terneuzen) en/of donderdag 25 november (Etten-Leur) hadden wij twee live Crossborder congressen gepland. Om de stijging van het aantal corona besmettingen tegen te gaan, gelden er vanaf 13 november aangescherpte maatregelen in Nederland. Eén hiervan is dat evenementen alleen mogen plaatsvinden tot 18.00.

Hierdoor kunnen beide fysieke evenementen helaas geen doorgang vinden. De afgelopen dagen hebben wij hard gewerkt aan een oplossing en we zijn verheugd u te mogen informeren dat wij het Crossborder Congres door kunnen laten gaan in een online variant.

Het programma bestaat uit een interactieve talkshow in verschillende rondes, keynote spreker Richard van Hooijdonk en een komische kijk op het thema door de Speld live. Aansluitend is er gelegenheid om digitaal te netwerken met de andere deelnemers via diverse break-out rooms.

Het online congres vindt plaats op dinsdag 23 november tussen 19.00 en 21.30. Aanmelden kan door te klikken op de link onder de pagina.
Heeft u zich reeds aangemeld voor het live event? Dan wordt deze automatisch aangepast naar het online event.  

Online Crossborder congres “De toekomst is samen”
Dit crossborder congres wordt georganiseerd door Zeeland & West-Brabant Business. EURES Scheldemond is hoofdpartner van dit event. Het doel van dit congres is om samen met u op zoek te gaan grensoverschrijdende kansen.

Waarom u dit online congres niet mag missen?

  • Inspirerende talkshow met meerdere sprekers over diverse onderwerpen
  • Inspirerende keynote sprekers op gebied van regionale ontwikkelingen, ondernemerschap en trendwatching
  • Netwerken tussen werkgevers en werkzoekenden in de grensregio Nederland-Vlaanderen
  • Netwerken met en tussen verschillende organisaties, werkgevers en partners
  • Online matchmaking werkgevers en werkzoekenden via de GrensMatch app
  • Online matchmaking tussen kennispartners en organisaties met internationale ambities

Op zoek naar personeel?
Om voor- en achteraf ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers te faciliteren wordt voor dit congres de online matchingstool GrensMatch ingezet. Als werkgever kunt u, door middel van het aanmaken van een account, uw juiste kandidaat vinden op basis van competenties, motivatie en voorkeursberoep.  In de aanloop naar het congres  maar ook hierna worden aanmeldingen en matches actief gemonitord. Inschrijven kan hier. Een animatie over de werking van de matchingstool vindt u hier.

EURES Scheldemond
Eures Scheldemond is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek.  Meer info over deze dienstverlening is te vinden op www.euresscheldemond.info

Online Crossborder Congres 23 november

Bekijk hier het programma en meld je aan!

Dit bericht delen