In Dienstverlening, Finance5 april 20212 Minuten

Beste Verzekeraar Schade Zakelijk

De Zeeuwse Verzekeringen We doen dingen niet anders dan altijd, maar omdat anderen het anders zijn gaan doen, zijn wij […]

Verzekering

De Zeeuwse Verzekeringen

We doen dingen niet anders dan altijd, maar omdat anderen het anders zijn gaan doen, zijn wij bijzonder geworden.” Zo verklaart Leo Remijn, directeur van De Zeeuwse Verzekeringen, de benoeming van zijn organisatie tot Beste Verzekeraar Schade Zakelijk. Wel staan er een boel veranderingen op de agenda.

“Natuurlijk is het leuk dat je van assurantiekantoren de bevestiging krijgt dat je de juiste koers vaart”, geeft Leo toe. “Maar wij doen feitelijk niets anders dan wat we sinds 1939 doen en dat is: onze klanten persoonlijk bedienen met maatwerk. Waar veel verzekeraars overgaan op digitalisering en standaardisering en de computer laten regeren over wat er wel en niet te verzekeren is, blijven wij nuchter en verzekeren we op basis van de klantsituatie.”

Dat wil niet zeggen dat De Zeeuwse Verzekeringen digitalisering aan zich voorbij laat gaan. “Alles behalve. Samen met De Goudse Verzekeringen investeren wij miljoenen in IT. Alleen zetten wij in op IT-systemen voor flexibel maatwerk, niet standaardisering. En voor de niches waarin wij ons specialiseren, hippisch, agrarisch en autobedrijven, willen we nieuwe, betere producten ontwikkelen. Daarnaast investeren we ook in uitbreiding van onze buitendienst. We geven hiermee invulling aan goede inspecties en taxaties op locatie en maken tijd vrij voor preventieadvies aan onze eindklanten. Dat is de basis van ons succes.”

En dan is er dit jaar ook nog de verhuizing naar een nieuw pand in Park Veldzigt. “We groeiden uit ons jasje en wilden onze medewerkers een comfortabele, moderne werkplek kunnen bieden. Zo komen er flexibele werkplekken, want we weten dat flexibel werken, op het werk en thuis, een blijvertje is. Bovendien bouwen we nu milieuvriendelijk. In dat opzicht stellen we eisen aan onze klanten, dus vonden we dat we zelf het goede voorbeeld moeten geven. We gebruiken zelfs vlas als isolatiemateriaal. Het is een mooie knipoog naar onze agrarische achtergrond.”

De Zeeuwse Verzekeringen
0118 – 683 300
www.dezeeuwse.nl
Middelburg

Bron: Zeeland Business magazine 1 – 2021
Fotografie: Gijs Proost
Redactie: Kim de Booij

5/4/2021

 

Dit bericht delen