In Dienstverlening3 mei 20223 Minuten

Zeeland Business in 2022!

Allereerst wensen wij al onze lezers een gezond en succesvol 2022 toe, waarin we de pandemie verslaan en alles uit […]

Tim van den Berg

Allereerst wensen wij al onze lezers een gezond en succesvol 2022 toe, waarin we de pandemie verslaan en alles uit de kast halen om de economie weer te doen opleven.

Het was een bitter jaar voor veel ondernemers. Maar een ondernemer vecht door en hierdoor kwamen ook veel nieuwe initiatieven tot stand. Zo ook bij ons. In 2020 zijn wij gestart met het aanbieden van livestreams en webinars. In 2021 hebben wij een kleine 50 livestreams mogen verzorgen. Daarnaast zijn daar het aanbieden van marketingadvies trajecten en het verzorgen van podcasts, videoproducties bijgekomen.

Ook in 2022 zullen wij als hét ondernemersplatformvan Zeeland ook het komend jaar informeren en inspireren met ondernemersverhalen, bedrijfsinnovaties en lokale economische ontwikkelingen. Zeeland Business media zal ook in 2022 weer het platform zijn waarbij ondernemers elkaar vertellen over nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen en elkaar helpen bij het vormgeven van nieuwe samenwerkingsverbanden en nieuw ondernemerschap. Via het Magazine bieden wij achtergrondinformatie, kennis en inspiratie en kunnen bedrijven zichzelf presenteren aan een groot lezerspubliek. Dit wordt versterkt via onze online kanalen zoals website en social media.

Events
Via Zeeland Business netwerk en onze thema events, zoals Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar en het NXT-GEN ondernemen event hopen we in 2022 elkaar ook weer live te mogen ontmoeten. Daarnaast blijven we onze events in opdracht aanbieden, zowel live, hybride als online. De afgelopen jaren hebben we naast onze eigen events veel events in opdracht mogen doen voor vele mooie Zeeuwse bedrijven. En hiermee gaan we ook door! Onze eventexperts staan voor jou klaar om je te helpen met iedere vorm van live, hybride of online event. Sinds begin 2021 hebben we de beschikking over een geheel eigen studio. Geschikt voor het streamen van webinars, het maken van professionele foto’s en het opnemen van video’s, podcasts of online trainingen.

2022: wij wensen je veel succes en plezier toe in dit nieuwe jaar!

Met een unieke combinatie van online en offline media, events en een geheel eigen mediastudio zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij je in 2022 helpen aan alle vormen van zichtbaarheid.

Wij hebben er zin in, daag ons uit!

Namens het hele team van Zeeland Business.

Dit bericht delen